HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2021 Cuma Saat: 09:35

“ÇOK ÖNEMLİ 3 PUAN ALDIK”

52 Orduspor basın sözcüsü Çağatay Öztürk, Kızılcabölükspor karşısında çok önemli 3 puan aldık” dedi. Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk konuya yönelik yayınladığı basın bülteninde şunları dile getirdi: “Değerli Basın v
“ÇOK ÖNEMLİ 3 PUAN ALDIK”

52 Orduspor basın sözcüsü Çağatay Öztürk, Kızılcabölükspor karşısında çok önemli 3 puan aldık” dedi.

Basın Sözcüsü Çağatay Öztürk konuya yönelik yayınladığı basın bülteninde şunları dile getirdi:

“Değerli Basın ve Medya Temsilcileri;

                25 Eylül 2021 cumartesi günü kendi sahamızda konuk ettiğimiz Kızılcabölük spor karşısında, üstün oynamamıza rağmen, ilk yarı 1-0 mağlup olarak soyunma odasına gittik. Teknik heyet ve futbolcularımızın kazanma hırsı, ikinci yarı daha baskılı bir şekilde sahaya yansıdı ve 90 dakika sonunda 2-1 galip gelerek  çok önemli 3 puan aldık. Teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyoruz.

                Her geçen gün daha iyi olan takımımız, Ziraat Türkiye Kupası müsabakası için, 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 15:30’ da Düzce 15 Temmuz Stadında Hendekspor ile karşılaştı ve 3-1 galip gelerek bir üst tura çıktık.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu Kura Çekimi, 1 Ekim Cuma günü TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonunda saat 15.00'te gerçekleşecek kura çekimine, Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katılacak. Kura çekim töreni A Spor tarafından canlı olarak yayınlanacak.

Üçüncü Eleme Turu'na Süper Lig'den Adana Demirspor, Altay, Fraport-Tav Antalyaspor, GZT Giresunspor ve Yukatel Kayserispor, TFF 1. Lig'de yer alan 19 takım, TFF 2. Lig'den 38 takım ve ZTK 2. Eleme Turu müsabakaları sonucunda tur atlayacak olan TFF 3. Lig'den 25 takım olmak üzere toplam 87 takım katılacak.

Kastamonu ilinde yaşanan sel felaketinin olumsuz etkileri nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'na katılmayacak olan GMG Kastamonuspor kura çekiminde yer almayacak.

TFF. 3.lig 2. Gurupta şampiyonluk mücadelesi veren futbol takımımız    3 Ekim 2021 Pazar günü saat 15:00’ de Alanya Milli Egemenlik stadında, Başkent Üniversitesi Alanya Kestel Spor ile karşılaşacaktır.

                Teknik heyet ve futbolcularımıza güveniyoruz. Bu önemli müsabakadan da galip gelerek üç puanı almak istiyoruz.

Her müsabakaya aynı gaye ve ciddiyet ile çıkan takımımıza güveniyoruz. Sezon sonunda hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. “

 

Anahtar Kelimeler : “ÇOK, ÖNEMLİ, 3, PUAN, ALDIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız