HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Ekim 2021 Perşembe Saat: 09:20

52 ORDU, ZİRVEYİ KAPTIRDI :1-1

TFF 3.Lig 2. Grup da mücadele eden 52 Orduspor, deplasmanda oynadığı maçta Iğdır Futbol Kulübü ile 1- 1 berabere kaldı ve zirveyi Kuşadasıspor’a kaptırdı.                 Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanan ve Batuhan Baya
52 ORDU, ZİRVEYİ KAPTIRDI :1-1

TFF 3.Lig 2. Grup da mücadele eden 52 Orduspor, deplasmanda oynadığı maçta Iğdır Futbol Kulübü ile 1- 1 berabere kaldı ve zirveyi Kuşadasıspor’a kaptırdı.

                Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanan ve Batuhan Bayar, İsmail Semih İleri ile Cemal Can Çakır hakem üçlüsünün görev yaptığı maçta 52 Orduspor Hasan Kaya, Taner Kahriman, Sinan Mor7gil, Emre Tosun, Sergen İlhan, Gökhan Erdöl, Özgen Erdem (Dak 87 İ.Anıl Balakkız), Ş.Kaan Kılıçaslan (Dak 87 Furkan Tütüncü),Ömer Yıldırım, Doğancan Aynacı (Dak 73 G. Berkay Yıldız)ve Mehmet Atik (Dak 66 Muzaffer Karrıman) lı kadrosuyla mücadele etti.

                Karşılaşmanın gollerini 52 Orduspor adına 38.dakikada Ş.Kaan Kılıçaslan, ğdır FK adına da 40. Dakikada Suat Kaya kaydetti:

Öte yandan 7.haftayı bir puanla geçen 52 Orduspor 8.hafta da sahasında Bayrampaşaspor’u konuk edecek. Maç 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00’de oynanacak.

                Ayni hafta da oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                17 Ekim 2021 Pazar

                Darıca Gençlerbirliği-Kuşadasıspor, Düzcespor-Hacettepespor, Çarşambaspor-Alanya Kestelspor, Malatya YLeşilyurt Belediyespor-Kızılcabölükspor, Şile Yıldızspor-68 Aksaray Belediyespor,İskenderunspor-Alazığ Karakoçan, Altındağspor-Iğdır Futbol Kulübü ve Yomraspor-Siirt İl Özel İdarespor.

                2.grup da 7.haftayı Beyoğlu Yeni Çarşı Futbol Kulübü bay geçecek.

FATSA BELEDİYESPOR 0 BERGAMA BELEDİYESPOR 0

TFF 3.Lig 1. Grup da mücadele eden Fatsa Belediyespor sahasında oynadığı maçta rakibi Bergama Belediyespor’la golsüz berabere kaldı.

                Fatsa İlçe Stadı’nda oynanan ve Ahmet Turan Timiroğlu, Hakan Eygü ile Sonar Akgün hakem üçlüsünün görev yaptığı maça Fatsa Belediyespor, Ömürcan, Tahir, Enver, Emrah, Ekrem, Ömer, Hüseyin, Ramazan, Oğuzhan, Mustafa ve Ahmet onbiriyle çıktı.

                Karşılaşma süresince gol sesi çıkmayınca maç ta başladığı gibi 0-0 berabere bitti.

                      Haftayı bir puanla geçen Fatsa Belediyespor, 8.hafta da deplasmanda Başkent Gözgözler Akademi ile karşılaşacak. Müsabaka17 Ekim 2021 Pazar günü saat 14:00’de oynanacak.

                      Ayni haftada oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

                      1954 Kelkit Belediyespor-Batman Petrolspor, Sancaktepe FK-Elazığspor, Karaman Belediyespor-Belediye Kütahyaspor, Bergama Belediyespor-Erbaaspor, Kahta 02 Spor-Nevşehir Belediyespor, Osmaniyespor-Arnavutköy Belediyespor ve Artvin Hopaspor-Bursa Yıldırımspor.

 

 

Anahtar Kelimeler : 52, ORDU, ZİRVEYİ, KAPTIRDI, :1-1

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız