HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Ekim 2021 Cumartesi

“EFSANE ORDUSPOR ORDU’NUN DEĞERİDİR”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr Çağatay Öztürk, “Efsane Orduspor bütün Ordu’nun değeridir ve bir gün borçlarından kurtulup sahalara dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu anlamda 52 Orduspor FK ailesi olarak üzerimize düşen sor
“EFSANE ORDUSPOR ORDU’NUN DEĞERİDİR”

52 Orduspor Basın Sözcüsü Prof. Dr Çağatay Öztürk, “Efsane Orduspor bütün Ordu’nun değeridir ve bir gün borçlarından kurtulup sahalara dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Bu anlamda 52 Orduspor FK ailesi olarak üzerimize düşen sorumluluktan kaçmayacağımızı dün söyledik, yine söylüyor ve taahhüt ediyoruz” dedi.

                Oynanan Iğdır FK  ile oynanacak Bayrampaşaspor mazına yönelik yaptığı açıklamada da şunları kaydetti:

“13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 11:00 de, Ankara’da oynayacağımız Iğdırspr FK maçı öncesi, Dış İşleri Bakan Yardımcımız  Sayın Yavuz Selim Kıran bey, Başkanımız Sayın Şükrü Bodur ve Yönetim Kurulu üyelerimizi  misafir etmiştir. Dış İşleri Bakan Yardımcımız Sayın Yavuz Selim Kıran beyin Ordu ile ilgili her konuya hakim olduğunu gördük. O kadar çok gündemi olmasına rağmen, 52 ORDUSPOR FK ailesine zaman ayırması ve ağırlamasından dolayı, 52 ORDUSPOR FK ailesi olarak kendilerine sonsuz teşekkür ediyoruz ve kendisinin Ordu için bir kazanç olduğuna inanıyor ve bundan gurur duyuyoruz.

13 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14:00 de, Ankara ilinde Osmanlı stadında Iğdır FK A.Ş ile karşılaştık. Buradan da üç puan ile dönmeyi hedefledik. İstenilen golü bulmamıza rağmen galibiyeti koruyamadık. Deplasmandan bir puan ile döndük. Genel olarak oyun üstünlüğü bizdeydi. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güvenimiz tamdır. İlerleyen haftalarda kaybolan puanların telafi edeceğimizden kuşkumuz yoktur.

17 Ekim Pazar günü saat 14:00 de,  kendi saha ve seyircimiz önünde   19 Eylül stadında Bayrampaşa Spor A.Ş ile karşılaşacağız. Bu müsabakaya tüm sporseverler davetlidir. Bu müsabakadan da İnşallah üç puan alarak yolumuza devam edeceğiz.

Altınordu ilçemizde reklam panolarına asılan ve şu anda Ordu 2. Amatör kümede borçlarından dolayı faaliyetsiz duran Efsane Ordusporumuzu Ordu’nun bir spor ve kültür mirası olarak değerli halkımıza görsel olarak sunma çabalarını alkışlıyor ve takdir ediyoruz.”

 

 

Anahtar Kelimeler : “EFSANE, ORDUSPOR, ORDU’NUN, DEĞERİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız