HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Kasım 2021 Cuma Saat: 09:18

YUKARIYI BIRAK, AŞAĞI BAK

x-Fatsa Belediyespor oynadığı 12 maçta topladığı 12 puanla zirvenin 18, küme düşme potasının da averajla kıyısında kaldı. x-52 Orduspor oynadığı 12 maçta aldığı 12 puanla zirvenin 10, küme düşme potasının da 6 puan uzağında
YUKARIYI BIRAK, AŞAĞI BAK

x-Fatsa Belediyespor oynadığı 12 maçta topladığı 12 puanla zirvenin 18, küme düşme potasının da averajla kıyısında kaldı.

x-52 Orduspor oynadığı 12 maçta aldığı 12 puanla zirvenin 10, küme düşme potasının da 6 puan uzağında kaldı.

x-Orduspor 67 oynadığı 12 maçta hanesine yazdırdığı 17 puanla zirvenin 11 , küme düşme potasının da 7 puan uzağında kaldı.

TFF 3.Lig,1,2 ve 3. Grup da mücadele eden Ordu temsilcileri 52 Orduspor, Ordu 67 ve Fatsa Belediyespor , yaşattıkları hayal kırıklığının ardından, zirveyi unutturdular.

                Ordu temsilcilerinin maç karnesi ise şöyle:

                FATSA BELEDİYESPOR

                Oynadığı 12 maçta  2 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.4 kez mağlup olurken, rakip filelere 5 gol gönderdi ve filesinde de 8 gol gördü. Topladığı 12 puanla da zirvenin 18, küme düşme potasının da averajla uzağında kaldı.

                52 ORDUSPOR

                Oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Rakip filelere 13 gol gönderdi ve filesinde de 14 gol gördü.Topladığı 16 puanla zirvenin 10 ve küme düşme potasının da 6 puan uzağında kaldı.

                ORDUSPOR 67

                Oynadığı 12 maçta 4 galibiyet alırken, 5 kez berabere kaldı ve 3 kez de yenilgiyle tanıştı. Rakip filelere 17 gol gönderirken, filesinde de 13 gol gördü. Topladığı 17 puanla zirvenin 11 ve küme düşme potasının da 7 puan uzağında kaldı.

                Bu arada şu anki tablo itibariyle 52 Orduspor ile Ordu 67, kümde potasına daha fazla yaklaşmadan  Play-Off’a kalmak için mücadele edecek.Fatsa Belediyespor’da küme düşme potasından hızla uzaklaşmak adına mücadele edeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

                Öte yandan Ordu temsilcilerinden Fatsa Belediyespor hafta sonu sahasında Çatalcaspor’la 52 Orduspor deplasmanda Çarşambaspor’la ve Oru 67’de sahasında  Ofspor’la karşılaşacak.

               

Anahtar Kelimeler : YUKARIYI, BIRAK, AŞAĞI, BAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız