HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Aralık 2021 Çarşamba Saat: 09:15

BÜYÜKŞEHİR TURNUVAYA DAMGA VURDU

    Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Zonguldak’ta düzenlenen 5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası’na damga vurdu. Büyükşehir’in Judo Sporcuları Zonguldak’tan 1’i altın 6’sı güm
BÜYÜKŞEHİR TURNUVAYA DAMGA VURDU

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Zonguldak’ta düzenlenen 5. Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası’na damga vurdu. Büyükşehir’in Judo Sporcuları Zonguldak’tan 1’i altın 6’sı gümüş ve 3’ü bronz olmak üzere toplamda 10 madalya ile döndü.

 

Zonguldak Valiliği, Zonguldak Belediyesi, Türkiye Judo Federasyonu, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Zonguldak Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 5.Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası, Zonguldak Site Spor Salonu'nda yapıldı. Turnuvaya, Kazakistan ve Özbekistan'ın yanı sıra 23 ilden 751 sporcu katıldı.

 

SPORCULAR BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURDU

 

11-12 Aralık tarihlerinde düzenlenen turnuvaya Ünye, Fatsa ve Altınordu ilçelerinden minik, yıldız ve ümitler kategorisinde 24 judo sporcusu ile katılan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı turnuvaya damga vurdu. Kıyasıya müsabakaların yaşandığı turnuvada başarılı bir performans gösteren Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı Zonguldak’tan 1 altın, 6 gümüş ve 3 bronz olmak üzere toplamda 10 madalya ile döndü.

 

TÜM KATEGORİLERDE BAŞARI GELDİ

 

5.Uluslararası Madenci Kupası Judo Turnuvası’nda dereceye giren Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Judo Takımı sporcuları şu şekilde;

YILDIZ ERKEKLERDE: 38 kiloda Gökhan Sezgi Altın Madalya, 46 kiloda Yiğit Aras Şen Gümüş Madalya, +73 kiloda Abdülmecit Gür Bronz Madalya, 66 kiloda Çınar Türker Bronz Madalya, 60 kiloda Galip Can Çelik ve 46 kiloda Batuhan Cebeci 5’inci.

MİNİK KADINLARDA: 44 kiloda Nilda Yıldız Gümüş madalya.

YILDIZ KADINLARDA: 32 kiloda Derya Deniz Günduğ Gümüş Madalya, +63 kiloda Sema Yıldırım Gümüş Madalya, 57 kiloda Deniz Yeşilyurt Gümüş Madalya ve 40 kiloda Rabia Nur Yıldız Bronz Madalya.

ÜMİT ERKEKLERDE: +90 kiloda M. Sefa Yılmaz ve 60 kiloda Galip Yılmaz 5’inci.

ÜMİT KADINLARDA: +70 kiloda Gülsüm Ağaç Gümüş Madalya.

 

Anahtar Kelimeler : BÜYÜKŞEHİR, TURNUVAYA, DAMGA, VURDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız