HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2022 Salı Saat: 12:43

ORDU’DA SPOR OKULLARI AÇILIYOR

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Açılış Seremonisi Ordu’da  29 Haziran 2022’de tüm ilçelerde gerçekleştirilecek. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları eğitimleri, 21 f
ORDU’DA SPOR OKULLARI AÇILIYOR

GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları Açılış Seremonisi Ordu’da  29 Haziran 2022’de tüm ilçelerde gerçekleştirilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce yaz döneminde gerçekleşecek GSB Spor Okulları eğitimleri, 21 farklı branşta ücretsiz olarak verilecek. Ordu, Altınordu, Fatsa, Ünye ve 16 ilçede yaşayan çocuk ve gençlerin bilişsel ve sportif gelişimleri ile sosyalleşmelerine katkı sağlayarak yeteneklerini ortaya çıkarmak amacıyla sunulan GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları çerçevesinde; atletizm, badminton, basketbol, boks, cimnastik, güreş, futbol, judo, hentbol, masa tenisi, ragbi, rekreatif spor, taekwondo, triatlon, voleybol, tenis, muay thai, wushu, yüzme, özel sporculara yönelik branşlarında kurslar verilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesislerinde antrenörler eşliğinde verilecek olan eğitimler ile 6 ve 18 yaş arasındaki çocuk ve gençler, farklı branşlarda ücretsiz spor yapma imkanı bulacak.

Öte yandan Spor Okullarına yönelik bir açıklama yapan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, şunları kaydetti:

"Bizler yaz spor okullarını çok fazla önemsiyoruz. GSB Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okullarımız, yoğun geçen eğitim öğretim yılının ardından çocuklarımız ve gençlerimiz için çok güzel bir fırsat. Çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak için uzman antrenör kadromuzla ve modern spor tesislerimizle daima halkımızın hizmetindeyiz. Hedefimiz bu yaz 20 bin çocuk ve gencimizi sporla buluşturmak. Velilerimiz çocuklarını yaz boyunca kayıtlarını yaptırabilirler. Tüm Orduluları GSB Spor okullarımıza bekliyoruz.”

 

Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, SPOR, OKULLARI, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız