HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Haziran 2022 Perşembe Saat: 12:11

YEREL ŞAMPİYONA HEYECANI YAŞANACAK

TFF Yönetim Kurulunun kararıyla sezon başında duyurulan Kadın Futbol Ligleri Statüsü ‘nün ilgili maddeleri çerçevesinde düzenlenen U13 ve U15 Yerel Şampiyona heyecanı yaşanacak.  Aynı ilde yeterli sayıda katılımın olmaması durumund
YEREL ŞAMPİYONA HEYECANI YAŞANACAK

TFF Yönetim Kurulu'nun kararıyla sezon başında duyurulan Kadın Futbol Ligleri Statüsü ‘nün ilgili maddeleri çerçevesinde düzenlenen U13 ve U15 Yerel Şampiyona heyecanı yaşanacak.

 Aynı ilde yeterli sayıda katılımın olmaması durumunda kulüpler kendi tercihlerine bağlı olarak 100 km'yi aşmayacak mesafelerdeki illere seyahat gerçekleştirerek müsabakalara katılabilecek. İlgili İl Temsilcilikleri yakın illere gidebilecek kulüpleri fikstürlerine dahil ederek müsabakalarda yer almalarını sağlayacak.

Müsabakalar U15 kategorisinde 11'e 11, U-13 kategorisinde ise 8'e 8 olacak şekilde düzenlenecek. İlgili müsabakalarda U15 kategorisinde esame listesinde en fazla 21 futbolcu, U13 kategorisinde ise en fazla 15 futbolcu bulunabilecek. Oyundan çıkan futbolcunun tekrar oyuna dahil olmaması koşuluyla değişiklik hakkı sınırsız olacak.

Müsabakalar U15 kategorisinde nizami saha ve kale ölçülerinde 35'er dakikadan oluşan 2 devre, U13 kategorisinde ise yarı sahada ve 5mt. x 2mt. kale ölçülerinde 30'ar dakikalık 2 devre halinde oynanacak. U15 kategorisinde 5 numara top, U13 kategorisinde ise 4 numara  top kullanılacak.

Takım sayılarına bağlı olarak müsabakaların kaç devre oynatılabileceği, ilgili Futbol İl Temsilcilikleri tarafından belirlenecek.

Eleme usulünde oynanan maçlarda eşitlik halinde uzatma süresi oynanmayacak, normal sürenin bitimi sonrasında doğrudan seri penaltı atışlarına geçilecek ve kazanan takım belirlenecek.

Müsabakalarda tek hakem görevlendirilecek. U13 ve U15 kategorilerinde Bölge Şampiyonaları ve/veya Türkiye Şampiyonaları düzenlenmeyecek.

3 ORDU TEMSİLCİSİ MÜCADELE EDECEK

Öte yandan U15 Kızlar Yerel Şampiyonası 6.grup da üç Ordu temsilcisi mücadele edecek.

                Ordu temsilcilerinin isimleri ise şöyle:

                Rusumat-4 Gençlik ve Spor

                Üye Gücü Futbol Kulübü

                Ordu Gücü Futbol Kulübü

               

Anahtar Kelimeler : YEREL, ŞAMPİYONA, HEYECANI, YAŞANACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız