HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ekim 2022 Salı Saat: 11:07

KIR: “AMATÖRLER, TÜRK SPORUNUN KALBİDİR”

Türkiye’de her yıl Ekim ayında Amatör Spor Haftası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliklerle Ordu’da da kutlanıyor. 3-9 Ekim
KIR: “AMATÖRLER, TÜRK SPORUNUN KALBİDİR”

Türkiye’de her yıl Ekim ayında Amatör Spor Haftası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinliklerle Ordu’da da kutlanıyor.

3-9 Ekim 2022 tarihleri arasında kutlanacak Amatör Spor Haftası açılışı kortej yürüyüş ile başladı. Etkinlikte Ceren Özdemir Meydanı'nda spor branşlarının tanıtımı gerçekleştirildi.

Öte yandan Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır, Amatör Spor Haftası nedeniyle gazetemize yaptığı özel açıklamada şunları kaydetti:

“Amatör spor kulüpleri federasyonu ve Gençlik ve spor il müdürlüğü ile birlikte, Amatör Spor Haftası etkinlikleri boyunca düzenlenecek olan faaliyetlerle spora başlayan çocuklarımızın müsabaka tecrübesi kazanması, kulüplerin ve başarılı sporcuların halkımıza tanıtılması, amatör spor branşlarına gerekli desteğin verilmesine ilişkin sosyal sorumluluk duygusunun oluşturulması ve bu bağlamda kişi ve kurumların sponsorluk yapmaya teşvik edilmesi hedefliyoruz.

Amatör Spor Haftası geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Ordu’da büyük bir coşku içinde kutladık. İl ve İlçe Tertip Komitelerince hazırlanan programlar doğrultusunda çeşitli spor branşlarında yaş gruplarına göre faaliyetler düzenledik. Özellikle Ceren Özdemir meydanında Boks, Wushu, Judo, Tekvando branşlarında gençlerimiz muhteşem gösterilere imza attılar. Ordu halkı sporcularımızı alkışlayarak motive ettiler.”

 

 

Anahtar Kelimeler : KIR:, “AMATÖRLER, TÜRK, SPORUNUN, KALBİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız