HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Kasım 2022 Çarşamba Saat: 09:55

BAŞKAN BÜYÜKEKŞİ:”KÖTÜDEN ÖRNEK OLMAZ”

TFF Başkanı Mehmet Ekşi, “Kötüden örnek olmaz. Federasyon olarak iyiyi ödüllendirerek, doğru rol modeller vermek istiyoruz" dedi.
BAŞKAN BÜYÜKEKŞİ:”KÖTÜDEN ÖRNEK OLMAZ”

TFF Başkanı Mehmet Ekşi, “Kötüden örnek olmaz. Federasyon olarak iyiyi ödüllendirerek, doğru rol modeller vermek istiyoruz" dedi.

Çağdaş bir futbol kültürü yaratmak için hoşgörü, barış ve kardeşliğin futbolun en önemli değerleri olarak kabul edilmesi gerektiğinin altını çizen TFF Başkanı Büyükekşi, konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Fair Play'in hem futbolumuzu geliştirmede ve güzelleştirmede hem de futbolumuzun marka değerini artırmada çok önemli bir yer tuttuğunu düşünen bir federasyon olarak, ligimizin bu prensiplere uygun hareket eden isimlerini ödüllendirmek ve futbolseverlere rol model olarak sunmayı amaç edindik. Kötüden örnek olmaz. Federasyon olarak iyiyi örnek vererek, iyiyi överek, kamuoyuna, futbol ailesine, özellikle çocuklarımız ve gençlerimize doğru rol modeller vermek istiyoruz.

Futbol sahalarındaki güzel hareketlerin kamuoyunda konuşulması ve Fair Play'in yaygınlaşması amacıyla birbirinden değerli isimlerden oluşturduğumuz Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu, belirli aralıklarla önemli kriterlere göre 5 kategoride Süper Lig'in Fair Play / Adil Oyun ödülüne layık olan isimlerini belirlemeye başladı. Kurulumuzun değerli üyeleri Prof. Dr. Tamer Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Sait Gönen, Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Prof. Dr. Fatma Ayanoğlu, Attila Gökçe, Ömer Üründül, Ali Erten, Banu Yelkovan ve Berrin Altınöz'e de Türk futboluna bu önemli katkıları için huzurlarınızda bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız