HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Mart 2017 Pazar Saat: 13:41

KOMŞUNUN AKLI 3 PUANDA

Tff 1.Lig’de mücadele eden ve süper lig hesapları yapan Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Metin Koç, “İstanbul’da yaklaşık 500 bin Giresunlu yaşıyor. Bu kadar yoğun nüfusun olduğu yerde takımımız için burası deplasman sayılmaz
KOMŞUNUN AKLI 3 PUANDA

 

 

 

 

Tff 1.Lig’de mücadele eden ve süper lig hesapları yapan Giresunspor’un Başkan Yardımcısı Metin Koç, “İstanbul’da yaklaşık 500 bin Giresunlu yaşıyor. Bu kadar yoğun nüfusun olduğu yerde takımımız için burası deplasman sayılmaz” dedi ve ekledi:

         Giresunspor Başkan Yardımcısı Metin Koç, Elazığspor galibiyetiyle 39 puana yükseldiklerini ve adım adım hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini ifade etti.

         Koç, “Çok iyi mücadele ettiğimiz maçı galibiyetle noktalamasını bildik. Taraftarlarımızın bu noktada desteği çok iyiydi. Takımı ateşlediler. Tribünleri daha da dolu görmek istiyoruz. Şehrin tamamen havaya girmesini bekliyoruz. Caddelerde, sokaklarda artık Giresunspor bayrağı dalgalanmalı. Rehavete kapılmadan önümüze koyduğumuz hedefe adım adım yürümeliyiz. Bu yürüyüşün sonunda özlemini çektiğimiz Süper Lig’e yükseleceğimize eminim. Çok iyi bir gidişatımız var. Çok iyi bir teknik heyet ve futbolcu topluluğuna sahibiz. Yönetim olarak da başta başkanımız Mustafa Temel Bozbağ olmak üzere tüm arkadaşlar bu takımın başarılı olması için elinden geleni yapıyor. Gece gündüz kaynak arayışı içerisindeyiz. Her başarının bir külfeti vardır. Biz bu külfete razıyız. Yeter ki hep birlikte inanalım ve bu hedefe tek yumruk halinde yürüyelim.” dedi.

         Öte yandan bugün Ümraniyespor ile Olimpiyat’ta karşılaşacaklarını kaydeden Koç, açıklamasını şöyle noktaladı:

“Ben şahsen Giresunspor taraftarlarına ayrılacak bölümün tamamen dolacağını düşünüyorum. İstanbul’da yaklaşık 500 bin Giresunlu yaşıyor. Bu kadar yoğun nüfusun olduğu yerde takımımız için burası deplasman sayılmaz. Statta bize ayrılan yerin tamamen dolmasını bekliyorum ve seyircilerimizden destek istiyorum. Taraftarlarımız bu maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklardır. Herkesi bugün  Olimpiyat Stadı’na bekliyoruz. Bizim için çok önemli bir maç daha. Her maçımız artık şampiyonluk havasında. Her maçımız final. Bu maçı da taraftarlarımızın vereceği itici güçle kazanmak istiyoruz.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : KOMŞUNUN, AKLI, 3, PUANDA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız