HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Temmuz 2017 Salı Saat: 09:45

TFF, U21 STATÜSÜ

2017-2018 sezonu Gelişim Ligleri statüsü belirlendi.          Gelişim ligleri müsabaka sistemi ile kupa, madalya ve ödülleri şöyle gerçekleşecek:          U21 Ligi, Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüpleri için ayrı ayrı olmak
TFF, U21 STATÜSÜ

2017-2018 sezonu Gelişim Ligleri statüsü belirlendi.

         Gelişim ligleri müsabaka sistemi ile kupa, madalya ve ödülleri şöyle gerçekleşecek:

         U21 Ligi, Süper Lig ve TFF 1. Lig kulüpleri için ayrı ayrı olmak üzere 2 grupta ve çift devreli lig usulüne göre oynanır. (2) U21 Lig fikstürü, kulüp A takımlarının lig fikstürleri ile aynı eşleşmeler olacak şekilde hazırlanır. Gerekli hallerde TFF fikstür değişikliği yapabilir. (3) Takımlar gruplarında, Futbol Müsabaka Talimatı'nın puan ve averaj usulüne göre sıralanırlar. (4) U21 Ligi Süper Lig grubu şampiyonu ve U21 Ligi TFF.1. Lig grubu şampiyonu olan takımlar arasında TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre U21 Ligi Süper Kupa müsabakası oynanır. U21 Ligi Süper Kupa 2 müsabakasında 90 dakika sonunda eşitliğin bozulmaması halinde 15’er dakikalık 2 uzatma devresi oynanır. Eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması halinde kazanan takım seri penaltı atışları sonucunda belirlenir. U21 Ligi Süper Kupa müsabakasına ait detaylar ileri bir tarihte TFF'nin resmi internet sitesi, www.tff.org adresinde ilan edilir.

         KUPA, MADALYA ve ÖDÜLLER (1) U21 Ligi Süper Kupa müsabakasını oynayan takımlara 50’şer adet madalya verilir. (2) U21 Ligi Süper Kupa müsabakasını kazanan takıma kupa ve 125.000.-TL, kaybeden takıma şilt ve 75.000.-TL tutarında para ödülü verilir.(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : TFF, U21, STATÜSÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız