HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:45

“OCAK SÖNMEZ, EFSANELER ÖLMEZ”

BABA OCAĞINDAN ÇOK NET MESAJ:
“OCAK SÖNMEZ, EFSANELER ÖLMEZ”

Orduspor Kulüp başkanı Ali Yılmaz, Orduspor’un 50 yıllık  şanlı bir geçmişe sahip olduğunu belirterek kulübün baba ocağı olduğunu ve efsanelerin asla ölmeyeceğini söyledi.

15 Temmuz’da yapılan olağan kongrenin ardından Orduspor kulüp başkanlığına getirilen Ali Yılmaz, dün yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçti.

Yılmaz, yaptığı açıklamada; “Orduspor kulübü olarak zor bir dönemde bayrağı taşımaya talip olduğumuzun farkındayız. Çok iyi b,ir yönetim ve kadro oluşturduğumuza inancım tamdır. Herkes bitti derken biz bu davanın, bu sevdanın bitmeyeceğini başta Orduspor taraftarı olmak üzere tüm spor camiasına göstermek için yola çıktık.

Orduspor, unutulmasın ki bu şehrin baba ocağıdır. Birileri bu iş bitmiştir, bu iş bitti, artık Orduspor diye bir şey kalmadı deseler de, ocağın sönmeyeceğini ve her zaman ocağın tüttürülmesi için birilerinin daima var olacağını kimse aklından çıkarmasın. Unutulmasın ki efsane olarak andığımız takımımız yine efsane olarak kalacak ve efsanelerin ölmeyeceğini de göstermek yine bizim gibi Orduspor, sevdalılarına nasip olacaktır” dedi.

Toplantı da gazetemiz muhabirinin; “Zor bir dönemde üzerinize bitli yorgan çektiniz, ateşten bir gömlek giydiniz. Size nasıl bir Orduspor teslim ettiler?” sorusuna başkan Yılmaz ise şu şekilde cevap verdi;

“Evet bugün biz her ne kadar bitli bir yorgan almiş olsakta ilk vazifemiz bu bitleri yorgandan temizlemek veya anamızın ak sütü gibi yeniden bembeyaz bir yorgan ile yolumuza devam edeceğiz. İşimiz gerçekten zor. Sıfır bir bütçe  ile işe koyulduk.

Bu bize asla ümitsizlik, bir yılgınlık doğurmayacaktır. Şunu da  peşinen ifade etmek istiyorum ki eğer bu işi bizden daha iyi yapabilecek birileri var ise ve göreve de talip olmak isterlerse hiç tereddüt etmeden seve seve bizlerde birikimlerimizle beraber bu arkadaşlara bayrağı devretmeye hazır olacağımızı şimdiden ilan etmek istiyorum.

Bizim amacımız geçmişte kişiler ve kişilerin hatalarını ve yine kulüp üzerinde bazı kurum ve kuruluşları entrikalarını devleştirmek ve üzerine gitmek değil, açtığımız yeni bir sayfa ile iki milyonda taraftarımızın desteği ile takımımızı özlenen hak ettiği yere bir an önce kavuşturmaktır” diye konuştu.

Başkan Yılmaz, basketbol takımında ise altı oyuncu ile prensipte anlaştıklarını iki oyuncu ile de görüşmelerin sürdüğünü ve birkaç gün içerisinde de bunlarla imzaların atılacağını kaydetti.

Voleybol takımında bilinen ödemenin yapıldığını ve yine bu takımda da yine altı oyuncu ile anlaşma yapıldığını sözlerine ekleyen başkan Yılmaz, Orduspor kulübü olarak gerek futbolda, gerek basketbolda, gerekse voleybolda hiçbir taviz ve ödün vermeden 2017-2018 sezonunu hedefler doğrultusunda tamamlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Orduspor Kulübün de transfer çalışmalarına ise önümüzde ki hafta başlayacaklarını dile getiren başkan Yılmaz, Hollanda, İstanbul ve Türkiye’nin çeşitli illerinden birçok oyuncu ile görüşmelere başladıklarını belirtti.

İyi bir transfer yapmak için yönetim kurulundaki arkadaşların önemli bir destek ve katkı sağlayacaklarını ve bu yönetimdeki arkadaşların il dışındaki gerçek Orduspor, sevdalısı iş adamı arkadaşlarının destekleri ile birlikte transferde de bir sorun yaşamayacaklarını ayrıca kaydetti.

Başkan Yılmaz, açıklamasının sonunda ise Eylül ayında başlayacak olan lig öncesinde ise Orduspor’u, önümüzdeki Ağustos ayının ilk haftasından itibaren sezon hazırlıkları için kampa sokacaklarını söyledi.(Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : “OCAK, SÖNMEZ, EFSANELER, ÖLMEZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız