HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Temmuz 2017 Cumartesi Saat: 10:47

FENERBAHÇELİLER GÜNÜ ORDU’DA DA KUTLANDI

Ordu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bahadır Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü nedeniyle makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek faaliyetleri, üye çal
FENERBAHÇELİLER GÜNÜ ORDU’DA DA KUTLANDI

Ordu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bahadır Baş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Büyük Şehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı 19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü nedeniyle makamında ziyaret etti. Ziyarette dernek faaliyetleri, üye çalışmaları konusunda çeşitli bilgiler Başkan Enver Yılmaz’a sunuldu.  O.B.B Başkanı Enver Yılmaz ziyaret nedeniyle dernek yönetim kuruluna teşekkür etti. Çalışmalarında başarılar diledi.

Fenerbahçeli Futbolcuların İmzaladığı Forma, Dernek Başkanı Bahadır Baş tarafından Enver Yılmaz’a hediye edildi.

Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri aynı gün Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz’ı ziyaret ettiler. Kendilerine ziyaret anısına hediye takdim edildi. Başkan Engin Tekintaş; ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Hep Orduspor ile ilgili dernekler ziyaret ediyordu. Ordu Fenerbahçeliler Derneğinin ziyaretinden memnun oldum. Çalışmalarında Dernek yöneticilerine başarılar diliyorum dedi. 

ORDU FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ 19.07 YEMEĞİNDE DOYASIYA EYLENDİ…

Ordu Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu tarafından,”19 Temmuz Dünya Fenerbahçeliler Günü” (19.07) Yemeği düzenlendi.

Yemeğe; Dernek üyeleri, Ordulu Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyeleri, Ordulu Fenerbahçeliler ve aileleri katıldı.

“Bu Gecede Olmamıza Sebep Olan Elini Derneğimiz İçin Taşın Altına Koyan Bütün Dernek Yöneticilerimize ve Bize Destek Olanlara Teşekkür Ediyorum”

Ordu Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Bahadır Baş yaptığı konuşmada “Büyük Fenerbahçe Ailesi bu geceye hoş geldiniz. Tüm ülke bilmelidir ki Fenerbahçe sadece bir spor kulübü değildir. Fenerbahçe geçmişte vatan için özgürlük mücadelesi vermiş bir ulusal teşkilatın adıdır. Fenerbahçe ilk bağımsızlık savaşının aktif katılımcısı, kuşatmayla çevrilen bir ulusun tek moral kaynağı, tek umut kaynağı, tek ışığıdır. Fenerbahçe Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde gerçekleşen Kurtuluş Savaşı’nın sarı-lacivert rengidir.

Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gönül verdiği takımdır. Değerli Fenerbahçe ailesinin her biri birbirinden değerli bireyleri, Fenerbahçe bizim için her şeyden önemlidir. Derneğimiz  2003 yılında kuruldu.  Ordu Fenerbahçeliler Derneği’ni 1 Eylül 2015 tarihinde yapılan  olağanüstü kongreyle yönetimi devraldık.  Bu gece burada olmamıza sebep olan elini taşın altına koyan değerli yönetim kurulundaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 

Biz bir aileyiz. Yönetim Kurulunda görev alan bütün arkadaşlarımız gerek 01.09.2015 Genel Kurulunda gerekse 13.01.2017 Genel Kurulunda görev alan yaklaşık 25 kişiye teşekkür ediyorum. Her şeyi birlikte BİZ felsefesi ile yaptık. Tekrarlıyorum biz 25 milyonluk bir aileyiz.

Bizim Yönetim ilkemiz burada herkesin elini tutmak zorundayız. Bütün sosyal projelerde hayatın içinde olmak zorundayız. Biz sadece Fenerbahçe’nin attığı gollerle, Fenerbahçe’nin attığı basketlerle sonuca giden bir dernek değiliz. Biz yarın eğitime destek vermek, öğrencilere burs vermek, eğitim konusunda sağlık konusunda toplantılar yapmak istiyoruz. Burada hep beraber bunu yürütmeliyiz, bir arada olmalıyız yani topluma karşı bir sorumluluğumuz var. Bu yemeğin on katını, yirmi katını daha güzelini çok daha farklı ortamlarda yiyebilirsiniz. Ama bizi buraya getiren sadece Fenerbahçe sevgisi sadece Fenerbahçe birlikteliğidir. Taşın altına elini koymak dediğimiz budur.

 

15 TEMMUZ TÜRKİYE’DE ÖNCE FENERBAHÇE YE YAPILDI…

Bu ülkede 15 Temmuz sürecini yaşadık ama 15 Temmuz Türkiye’de önce Fenerbahçe’ye yapıldı. 3 Temmuzu ve 15 Temmuzu yapanları lanetliyoruz. Onlar bu ülkeden kaçtılar. Aziz Yıldırım bu ülkeye gelebilecek mi diye soru soranlar bu ülkenin sınırlarından içeri giremiyorlar bu ülkenin adını ağzına alamıyorlar. İşte Aziz Yıldırım burada babalar gibi duruyor. Başkanımız herkesten önce söyledi “Ne Şikesi Memleket Elden Gidiyor” dedi. 

“İSTER YENİ ORDUSPOR İSTER ESKİ ORDUSPOR, ORDUSPOR ’UN HEPSİNE SAYGILIYIZ. HEPSİNİ SAHİPLENİYORUZ”

Biz elbette önce Ordusporluyuz. Biz Orduluyuz bu topraklarda yaşıyoruz. Bu şehrin havasını soluyoruz, bu şehrin suyunu içiyoruz. Bizim bu topluma bu şehre saygımız var en büyük sevdamız Ordu. İster yeni Orduspor ister eski Orduspor, Orduspor ’un hepsine saygılıyız hepsini sahipleniyoruz. Hepsi başımızın tacıdır. Bu sadece bir söz bir laf değil bunlar kalbimizden geçen bütün arkadaşlarımızın inandığı ortak duygulardır.

Bu geceye Türkiye’de 3 tane olan Fenerium tırının birini kulüpten istedik bu gece için bizim için buraya geldi.

Bizi buraya toplayan Fenerbahçe sevgisi, bizi buraya onurlu şampiyonluklar, şaibesiz şampiyonluklar topladı. Bizi buraya teneke kupalar değil, Fenerbahçe ruhu topladı. Bizi buraya Mustafa Kemal Atatürk’ün yolu topladı, bizi buraya büyük Fenerbahçe topladı” diye konuştu.

YÜZMEDE TÜRKİYE BİRİNCİLERİNE BAŞARI BELGESİ VERİLDİ…

Gecede Ordu Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Bahadır Baş tarafından Sakarya İlinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Paletli Yüzme Şampiyonasında 50 m ve 100 m’de Türkiye birincisi olan Ordu Fenerbahçe Yüzme Okulu sporcusu Cankatan Kır’a başarı belgesi Dernek Başkanı Bahadır Baş tarafından verildi. Aynı yarışmada 100 m ve 200 m’de Türkiye üçüncüsü olan Hasan Fehmi Taş’a  Başarı Belgesi işadamı Hasan Cebi tarafından verildi.

“İMZALI FORMA’YI BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI ALDI…”

Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı formayı kazanan Yücel Yalaz formayı derneğe hediye etti.  Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve İşadamı İsa Yazıcı derneğe katkı sunmak için imzalı forma satın aldı.

İsa Yazıcı almış oldukları imzalı formayı, Azmin Zaferi adlı kitabın yazarı engelli Erdinç Yılmaz’a hediye etti.  Fenerbahçe pastasının kesildiği gecede Ordulu Fenerbahçeliler söylenen Fenerbahçe marşları ve şarkılarla gece geç saatlere kadar eğlenerek Dünya Fenerbahçeliler gününü doyasıya kutladı. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : FENERBAHÇELİLER, GÜNÜ, ORDU’DA, DA, KUTLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız