HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2017 Pazar Saat: 12:14

ARTVİN’DE OFF-ROAD HEYECANI

4. Artvin Uluslararası Off-road Yarışları, 7-8 Ekimde düzenlenecek.                 Artvin Off-road Kulübünün organizasyonunda bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylasında yapılacak yarışlara, Türkiyenin yanı sıra, Gürcistan, Aze
ARTVİN’DE OFF-ROAD HEYECANI

4. Artvin Uluslararası Off-road Yarışları, 7-8 Ekim'de düzenlenecek.

                Artvin Off-road Kulübünün organizasyonunda bin 200 rakımlı Kafkasör Yaylası'nda yapılacak yarışlara, Türkiye'nin yanı sıra, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan ve İran'dan da ekipler katılacak.

                Artvin Off-road Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, yaptığı açıklamada, yarışların, Artvin'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Er Fatih Çaybaşı anısına yaptırılan çeşmenin açılışı ile başlayacağını söyledi.

                Organizasyonun ilk gününde kadın yarışçıların pistteki yerlerini alacağını aktaran Yılmaz, "İkinci günde ise S1, S2 ve S3 kategorisi ile genel klasman yarışları gerçekleştirilecek. Yaklaşık 2 kilometrelik parkurda yarışmacılar su, çamur ve çeşitli engelleri aşmaya çalışacaklar. Atlama rampaları ve çamur çukurları araçları zorlayacak. Yarışmacılar birçok zorlu engelde ter dökecekler." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, geçen yıl 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Uluslararası Off-road Yarışları'nı gerçekleştiremediklerini belirten Yılmaz, "Bu yıl oldukça büyük bir organizasyon yapmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda ilimizin tanıtımı için de oldukça önemli olan bu organizasyonda bütün Artvinlileri aramızda görmek isteriz. Artvinli off-road tutkunları da şimdiden yarışmalara hazırlanmaya başladı." diye konuştu.(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ARTVİN’DE, OFF-ROAD, HEYECANI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız