HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Ekim 2017 Pazar Saat: 12:28

OKUL SPORLARI STARTI VERİLDİ

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi Öğretmenleri ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılı okul sporları değerlendirme toplantısı yapıldı.          Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdü
OKUL SPORLARI STARTI VERİLDİ

Ünye İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü tarafından Beden Eğitimi Öğretmenleri ile 2017-2018 eğitim-öğretim yılı okul sporları değerlendirme toplantısı yapıldı. 
        Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, “Kurum olarak amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve sokaktan koruyup, bilinçli, sosyal yönden aktif, kültürel yönden bilgili ve eğitim yönünden başarılı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Okul sporları da bunun ayaklarından biridir” dedi. 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Aydın Kuyumcu, yaptığı açıklamada, Beden Eğitim Öğretmenleri ile okul sporları değerlendirme toplantısı yaparak, talepleri, eksikleri ve yapılabilecekleri değerlendirdiklerini söyledi.

Kuyumcu, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada,  “2017-2018 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla Milli Eğitim Bakanlığımız ile Spor Bakanlığı’nın yaptığı protokol ile her yıl olduğu gibi bu eğitim ve öğretim yılı faaliyet programı başlangıç süresinde öncelikli olarak okul sporları sezonu organizasyonu içerisinde eksik ve aksaklıklara mahal vermemek, öğrencilerimize daha güzel hizmet vermek ve spor branşlarını tanıtmak, sporda başarılı öğrencilerimizi daha güzel yerlere getirmek amacıyla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan okullarımızın antrenör ve Beden Eğitimi Öğretmenleri ile 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı okul sporları faaliyet programı değerlendirmesi ve antrenman programları için fikir alışverişi bulunmak için değerlendirme toplantısı yaptık” dedi.

   -“Okul sporlarının startı verildi”-

Okul sporlarının kısa süre sonra başlayacağını ifade eden Kuyumcu, “Bu toplantı ile okul sporları organizasyonu startını vermiş olduk. Önümüzdeki haftalarda ise Okul Sporları Komite kararları alınarak okullarımızın yapacağı spor branşları alarak fikstürlerin oluşma sürecinden sonra okul sporları faaliyetleri başlayacaktır. 2017-2018 eğitim ve öğretim yılı okul sporları organizasyonunda emeği geçen tüm beden eğitimi öğretmenlerine, antrenörlerimize ve okul idarecilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

   -“Amacımız çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak”-

Okul sporlarının temel amacının çocukları sağlıklı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu vurgulayan Kuyumcu“Kurum olarak çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan ve sokaktan koruyup, bilinçli, sosyal yönden aktif, kültürel yönden bilgili ve eğitim yönünden başarılı öğrenciler olarak hayata kazandırmak amacıyla çeşitli faaliyetler yapıyoruz. Okul sporları da bunun ayaklarından bir tanesidir” dedi.(Ünye Kent)

 

Anahtar Kelimeler : OKUL, SPORLARI, STARTI, VERİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız