HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Ekim 2017 Çarşamba Saat: 09:26

9 TAKIM, 3.LİG BİLETİ KAPACAK

Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 futbol sezonu 9 takım 3.Lig bileti kapacak.             Yeni yayınlanan  stadüye göre, Spor Toto BAL’DA Yükselme ve Küme düşme statüsü şöyle uygulanacak. (1)2017–2018 Sezonunda Spor Toto B
9 TAKIM, 3.LİG BİLETİ KAPACAK

Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 futbol sezonu 9 takım 3.Lig bileti kapacak.

            Yeni yayınlanan  stadüye göre, Spor Toto BAL’DA Yükselme ve Küme düşme statüsü şöyle uygulanacak.

(1)2017–2018 Sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’den TFF 3.Lig’e toplam 9 takım yükselir. 

            (2) 12 grupta oynanacak grup müsabakaları çift devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak olup, müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan takımlar play off oynayacaklardır. Play off müsabakaları sonunda 12 grup birincisinden 9’u TFF 3.Lig’e çıkmaya hak kazanır.

(3) Play off müsabakaları 2 kademede oynanır. a) 1. Kademe 12 grup birincisi birbirleriyle bölgesel olarak aşağıda belirtilen şekilde eşleşerek tarafsız bir sahada tek maç eleme usulü müsabakalar oynarlar. b) 1.müsabaka (1.grup birincisi-2.grup birincisi) c) 2.müsabaka (3.grup birincisi-4.grup birincisi) d) 3.müsabaka (5.grup birincisi-6.grup birincisi) e) 4.müsabaka (7.grup birincisi-8.grup birincisi) f) 5.müsabaka (9.grup birincisi-10.grup birincisi) g) 6.müsabaka (11.grup birincisi-12.grup birincisi) h) 1.kademe müsabakalarında galip gelen 6 takım Spor-Toto 3.Ligine yükselir. i) 2.kademe müsabakaları 1.kademede mağlup olan 6 grup birincisinin birbirleriyle aşağıda belirtilen şekilde eşleşerek tarafsız bir sahada tek maç eleme usulü müsabakalar oynamasıyla gerçekleştirilir. j) Buna göre 2.kademe müsabakaları: k) 7.müsabaka (1.müsabaka mağlubu) – (2.müsabaka mağlubu) l) 8.müsabaka (3.müsabaka mağlubu) – (4.müsabaka mağlubu) m) 9.müsabaka (5.müsabaka mağlubu) – (6.müsabaka mağlubu) ile oynanacaktır. n) Bu müsabakalar sonunda galip gelen 3 takım TFF 3.Ligine yükselir. Mağlup olan 3 takım ise şayet ilinde baraj müsabakası oynaması gerekiyorsa, bu müsabakayı oynamadan 2018-2019 sezonunda direkt Spor Toto BAL’da yer alır. Bu takımla baraj müsabakası oynayacak yerel lig takımı da 2018-2019 sezonunda Spor Toto BAL’da direkt yer alır.

(4) 12 grupta son iki sırayı alan takımlar Spor Toto BAL’dan bulunduğu ilin en üst yerel ligine düşerler.

            Öte yandan TFF  resmi internet sayfasında yayınlanan statüyü göre,Spor Toto BAL Kontenjanı 2 (iki) Takım Olup, 3 (üç) Takımla Temsil Edilen Ordu temsilcileri adına  statü şöyle uygulanacak.

2018-2019 sezonunda 2 (iki) takımla temsil edileceği dikkate alınarak: 3 takımdan biri TFF 3.Lig’e yükselir, iki takım küme düşerse, ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar Spor Toto BAL’a yükselir.

3 takımdan biri TFF 3.Lig’e yükselir, bir takım küme düşerse, ilin yerel liginde birinci olan takım Spor Toto BAL’a yükselir. Kalan takım ise yerel lig ikincisi ile baraj müsabakası oynar. 3 takımdan biri TFF 3.Lig’e yükselir, iki takımda küme düşmezse, bu takımlardan sezon sonu puan tablosunda alt sırada olan takım yerel lig birincisi ile baraj müsabakası oynar. Üst sırada olan takım ise Spor Toto BAL’da kalır. 3 takımdan hiçbiri TFF 3.Lig’e yükselmez, iki takım küme düşerse, ligde kalan takım Spor Toto BAL’da kalır, yerel lig birincisi ise Spor Toto BAL’a yükselir. 3 takımdan hiçbiri TFF 3.Lig’e yükselmez, bir takım küme düşerse, kalan iki takımdan sezon sonu puan tablosunda alt sırada olan takım yerel lig birincisi ile baraj müsabakası oynar. Üst sırada olan takım Spor Toto BAL’da kalır. 3 takımdan hiçbiri TFF 3.Lig’e yükselmez ve küme düşmezlerse, sezon sonu puan tablosunda üst sırada olan takım Spor Toto BAL’da kalır, en alt sırada olan takım yerel lige düşer. İkinci olan takım ise yerel lig birincisi ile baraj müsabakası oynar.

Öte yandan  kulüplere yapılacak maddi yardım, antrenör ve deplasman giderlerine katkı payı da şöyle uygulanacak.

(1) 2017-2018 Sezonunda Spor Toto BAL’a katılan tüm kulüplere, müsabakalar başladıktan sonra 12.500.-TL maddi katkı yapılır.

(2) Spor Toto BAL kulüplerinden kendi illerinde düzenlenen en az 3 yaş kategorisinde lige katılan kulüplerin altyapı antrenörleri için aylık 500.-TL’den yıllık 6.000.-TL katkı yapılır.

(3) Spor Toto BAL’da yer alan takımların il sınırları dışında oynayacakları deplasman maçları için, karayolu ile gidilen her kilometre başına 2,00 TL katkı payı ödenecektir.

(4) Deplasman müsabakaları için T.C. Karayolu ölçümlerine göre tek yönde 150 kilometre ve üzerindeki mesafeye gidecek olan kulüplere konaklama desteği olarak 1.250.-TL katkı payı ödenecektir.

(5) Spor Toto BAL kulüplerine yapılacak deplasman yol katkı payı ve konaklama katkı payının ödenmesinde her deplasman müsabakası için ayrı, imzalı ve kaşeli dernek statüsündeki kulüpler için alındı makbuzu, şirket kulüpleri için ise fatura ile banka hesap (IBAN) numarasını belirtir kulüp dilekçesinin gönderilmesi gerekmektedir. (Ordu Yeni Haber)

 

 

Anahtar Kelimeler : 9, TAKIM, 3.LİG, BİLETİ, KAPACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız