HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Kasım 2017 Perşembe Saat: 09:40

ORDU TEMSİLCİLERİ 2 ARALIK İÇİN SABIRSIZ

Ordu’dan dört takımın mücadele edeceği 2017-2018 sezonu Kadınlar 3. Ligi, 2 Aralık 2017 Cumartesi günü oynanacak maçlarla start alacak.                 Ordu’yu ligde bu sezon 4 takım temsil edecek.  Soyaspor Gençlik ve Rü
ORDU TEMSİLCİLERİ 2 ARALIK İÇİN SABIRSIZ

Ordu’dan dört takımın mücadele edeceği 2017-2018 sezonu Kadınlar 3. Ligi, 2 Aralık 2017 Cumartesi günü oynanacak maçlarla start alacak.

                Ordu’yu ligde bu sezon 4 takım temsil edecek.  Soyaspor Gençlik ve Rüsumat-4 takımlarının yanı sıra Ünye Gücü FK ile Fatsa Dumlupınarspor da Ordu’nun başarısı için ter dökecek. 5’inci ve 6’ncı grupta mücadele edecek olan Ordu temsilcilerinin grupları yapılacak olan kura sonrasında belirlenecek. Ordu temsilcilerinden 3 takım 5’inci grupta yer alacakken, 1 takım da 6’ncı grupta mücadele edecek.

                Bu arada Yeşil sahanın sultanlarının 5’inci gruptaki rakipleri Erbaa Gençlikspor, Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi, TOKİ İlköğretim Okulu Gençlik ve Spor ve Ufuk Keleş Gençlik ve Spor takımlarından oluşuyor. 6’ncı grupta mücadele edecek olan Ordu temsilcisinin rakipleri ise şöyle; 1923 Trabzon Derneği Spor Kulübü, Denizüstüspor, Erzincan Gençlergücüspor, Geçit Belediyespor, Giresun Sanayispor ve Rize Yeşilçayspor.

                Öte yandan 16 grupta toplamda 98 takımın mücadele edeceği ligde, sezon sonunda gruplarını ilk iki sırada tamamlayan takımlar Play-Off turuna çıkmaya hak kazanacak. Play-Off'lar bölgesel olarak 1-4, 5-8, 9-12, 13-16. grupların eşleşmeleri çerçevesinde belirlenecek. Play-Off'ların birinci turunda grup birincileri grup ikincileri ile eşleşecek. Aynı gruptan gelenler ilk turda karşılaşmayacak.

(Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ORDU, TEMSİLCİLERİ, 2, ARALIK, İÇİN, SABIRSIZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız