HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Aralık 2017 Cumartesi Saat: 10:09

15.HAFTA PERDESİ AÇILIYOR

TFF 3.lig 2. Grupta 15.hafta maçları perdesi bugün oynanacak iki maçla açılacak. Bugün oynanacak maçlar da saat 13.00’de 1461 Trabzon Diyarbekirspor’la saat 13.30’da oynanacak maçta da Kırıkhanspor-Tire 1922 Spor’la karşılaşacak.  
15.HAFTA PERDESİ AÇILIYOR

TFF 3.lig 2. Grupta 15.hafta maçları perdesi bugün oynanacak iki maçla açılacak. Bugün oynanacak maçlar da saat 13.00’de 1461 Trabzon Diyarbekirspor’la saat 13.30’da oynanacak maçta da Kırıkhanspor-Tire 1922 Spor’la karşılaşacak.

         Bu arada 9 haftadır yenilgi yüzü görmeyen  Y.Orduspor ‘da Pazar günü saat 13.00’de henüz puanı bulunmayan Kayseri Erciyesspor’la karşı karşıya gelecek.

         TFF 3.lig 2. Grupta Pazar günü oynanacak diğer maçların programı da şöyle:

         Pazarspor-Ergene Velimeşespor, 24 Erzincan-Darıca Gençlerbirliği,Yeşil Bursa-Gölcükspor, Turgutluspor-Van Büyükşehir Belediyespor, Anadolu Bağcılar Spor-Erokspor ve  Muğlaspor-Ankara Demirspor.

TFF 3.Lig 2. Grupta 15.nci  hafta maçları öncesinde  puan cetvelinin ilk altı sırası ile son dört sırası da şöyle:

Turgutluspor 27, Pazarspor 26, Ankara Demirspor 26, Anagold 24 Erzincanspor 25, Y.Orduspor 24 ve Diyarbekirspor 24.

Son dört: Muğlaspor 16, Yeşil Bursa 8, Kırıkhanspor 7 ve Orduspor -8.

Öte yandan Pazar günü saat 13.00’de 19 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Y.Orduspor-Kayseir Erciyesspor karşılaşmasını Bitlis Bölgesi hakemi Ahmet Balkan yönetecek.

         Diğer taraftan, Kayseri Erciyesspor maçı öncesi taraftarlara seslenen Yeni Orduspor Kulübü Başkanı Faruk Zavalsız, Pazar günü saat 13.00’da Ordu 19 Eylül Stadı’nda karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor müsabakasından mutlak galibiyetle ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

HER MAÇ FİNAL

Her maça final havasında hazırlandıklarını ifade eden Başkan Zavalsız, “ Daha öncede söylemiştik. Çok kaliteli bir kadromuz ve teknik heyetimiz var. Takımımız son haftalarda iyi bir uyum yakaladı ve seri galibiyetlerle üst sıralara yükseldi. Lig’de şu anda birinci sırada olan takımla aramızda sadece 3 puan fark var. Bu hafta 19 Eylül Stadı’nda ise Lig’in son sırasındaki Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Ancak asla rehavet yok. Dediğimiz gibi her maç artık final. Tüm maçlarımızı kazanarak Lig’in ilk yarısını lider olarak tamamlamak istiyoruz” dedi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Taraftarlara seslenen Yeni Orduspor Kulübü Başkanı Faruk Zavalsız, “ Biz Ordumuzun futbol aşkı kaldığı yerden devam etsin istiyoruz. Bu takım tüm Orduluların. Ordu taraftarı bizleri en başından bu yana destekledi ve yanımızda oldu. Son haftalarda ise 19 Eylül Stadı’nda takımımıza gösterilen destek bizleri mutlu etti. Onlar bize destek olduğu sürece, daha büyük başarılara imza atacağız ve ilimize sezon sonunda bir şampiyonluk daha yaşatacağız. Yine tek vücut olarak Kayseri Erciyespor karşılaşmasında da tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz. Taraftarımıza bir kez daha bizlere ve takımımıza verdiği destekten dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu. (Haber: Mehmet KESKİN)

 

        

 

Anahtar Kelimeler : 15.HAFTA, PERDESİ, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız