HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Aralık 2017 Pazar Saat: 12:27

Y.ORDU’DA 3 PUAN SESLERİ

TFF 3.lig 2. Grupta mücadele eden ve averajla da koltukta oturan Y.Orduspor deplasmanda oynayacağı zorlu Darıca Gençlerbirliği maçından da üç puanı hedef seçti.             Darıca Gençlerbirliği-Y.Orduspor karşılaşması bugü
Y.ORDU’DA 3 PUAN SESLERİ

TFF 3.lig 2. Grupta mücadele eden ve averajla da koltukta oturan Y.Orduspor deplasmanda oynayacağı zorlu Darıca Gençlerbirliği maçından da üç puanı hedef seçti.

            Darıca Gençlerbirliği-Y.Orduspor karşılaşması bugün saat 13.30’da Darıca İlçe Stadı’Nda oynanacak.

            Bu arada, teknik patron Cahit Terzi , hafta ortası Darıca Gençlerbirliği maçına yönelik yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

 “Taraftarlarımıza Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum. Her geçen gün daha çok destekleri artıyor. Takıma daha çok inanıyorlar. Bu beni, yönetimi ve futbolcuları çok mutlu ediyor. Onlar bize bu desteği verdiği sürece bizim takımımız hep başarılı olacak. Darıca Gençlerbirliği müsabakasında İstanbul çevresinde oturan Orduluları maça davet ediyoruz. Ordu’dan da gidecek arkadaşlar olacaktır. Güzel bir hafta sonu geçirip Ordu’ya lider olarak dönmek istiyoruz.”

            TFF 3.lig 2. Grupta 10 Aralık Pazar günü oynanacak diğer maçların programı da şöyle gerçekleşecek:

            Kayseri Erciyesspor-Muğlaspor, Diyarbekirspor-Kırıkhanspor, Erokspor-Anagold 24 Erzincan, Tire 1922 Spor-Yeşl Bursa, Van Büşükşehir Belediyespor-Pazarspor, Gölc ükspor-Anadolu Bağcılar, Ankara Demirspor-Ergene Velimeşespor ve Turgutluspor-1461 Trabzon.

Öte yandan TFF 3.lig 2. Grupta 16.ncı hafta maçları öncesinde puan cetvelinin ilk altı sırası ile son dört sırası şöyle:

            İlk altı: Y.Orduspor 27,Turgutluspor 27, Ankara Demirspor 27, Anagold 24 Erzincan 26, Pazarspor 26 ve Diyarbekirspor 25.

            Son dört: Muğlaspor 17, Yeşil Bursa 11, Kırıkhanspor 7 ve Orduspor 0.

            Diğer taraftan bugün saat 13.30’da Darıca İlçe Stadı’nda oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği-Y.Orduspor karşılaşmasını Kayseri Bölgesi C Klasman hakemi Nuri Karahançer yönetecek. Karapançer’in yardımcılıklarını da Suha Adıyaman ve Caner Kurt yapacak.Ayni maçta Demokrat Özgür Güneş’te 4.ncü hakem olarak görev yapacak isim olacak.(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU’DA, 3, PUAN, SESLERİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız