HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Mayıs 2018 Çarşamba Saat: 10:34

“İSRAİL TERÖR DEVLETİDİR"

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, ABD’nin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını protesto eden Filistinlilerin üzerine İsrail tarafından ateş açılmasıyla 60 Filistinlinin şehit edilmesi ve 2 bin 700’ü aşkın kişinin yaralanmas
“İSRAİL TERÖR DEVLETİDİR"

AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, ABD’nin Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasını protesto eden Filistinlilerin üzerine İsrail tarafından ateş açılmasıyla 60 Filistinlinin şehit edilmesi ve 2 bin 700’ü aşkın kişinin yaralanmasına sert tepki göstererek, “Zalim zulümle âbâd olmaz. Ölen öldüğüyle, öldüren öldürdüğüyle kalmaz” dedi.

İsrail’in uzun bir süredir Filistin’e terör estirdiğini, bu sebeple bir terör devleti haline geldiğini belirten Milletvekili Oktay Çanak, Kudüs’teki olayın provokatörünün ABD olduğuna dikkat çekti. Çanak, “ABD, YPG/PYD ile DEAŞ'a karşı mücadele ettiğini söyleyerek nasıl el altından yüzlerce tır silah gönderip işbirliği yapıyorsa, İsrail'le de işbirliği yaparak provokatörlük yapmıştır. Filistinlilere yapılan bir soykırımdır. İsrail, yaptığı bu soykırımı ilk defa yapmıyor. Ta 1948'den itibaren bu işgal devam etmektedir. Küçüle küçüle küçüle, Filistin bir avuç yerde kaldı. Şimdi de buradan atma gayreti içindeler. Ama unutulmasın ki, Zalim zulümle âbâd olmaz. Ölen öldüğüyle, öldüren öldürdüğüyle kalmaz” diye konuştu.

"ÇANAKKALE'DE FİLİSTİNLİ ŞEHİTLER VAR"

Milletvekili Çanak, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın ve dünya Müslümanlarının bu olaya sessiz kalmasını da eleştirerek, “Bugün Filistinli kardeşlerimiz İsrail terör devleti tarafından katledilirken Kudüs için cesaret gösteremeyeler tarihe altın harflerle korkak olarak geçeceklerdir. Zulme rıza zulümdür. Zalimlerin yanında yer alamayız. Filistin davası bizim davamızdır. Çanakkale’de şehitleri bulunan Filistinlilere asla sırtımızı dönmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : “İSRAİL, TERÖR, DEVLETİDİR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız