HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Haziran 2018 Cuma Saat: 12:07

“AK PARTİ İLE İSTİKRAR SÜRECEK”

Seçim çalışmalarını sürüden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu ziyaretlerine Altınordu Küçük Sanayi Sitesinde devam etti. Esnafları ziyaret eden Gündoğdu Türkiye’nin 15 yıl boyunca gerçekleştirdiği büyümeyi hatırla
“AK PARTİ İLE İSTİKRAR SÜRECEK”

Seçim çalışmalarını sürüden AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu ziyaretlerine Altınordu Küçük Sanayi Sitesinde devam etti. Esnafları ziyaret eden Gündoğdu Türkiye’nin 15 yıl boyunca gerçekleştirdiği büyümeyi hatırlatarak “istikrar” vurgusu yaptı.
Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Altınordu Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili ve Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu iş yerlerini gezerek 24 Haziran için destek istedi. 2002 öncesinde esnafların ekonomik problemlerle boğuştuğunu, ekonomik krizler sebebiyle yüzbinlerce esnafın kepenk kapattığını ifade eden Gündoğdu “Eskiden kahvaltıda sadece turşu yerdik, yanına katık bulamazdık. Bugün, milletçe Allah’a şükür bir çok imkana sahibiz. 2002 öncesinde yaşanan ekonomik krizlerde ABD’den bakan ithal etmek zorunda kaldık. IMF bize borç verdiği için iç işlerimize müdahale ediyordu. AK Parti iktidara geldi ve ilk işi IMF’ye olan borcu kapattı. Bugün IMF’ye borç verebilecek konuma geldik. Bankalar hortumlanıyordu, vatandaşım alın teri ile kazandığı paralar jakobenlerin meze parası olmuştu. AK Parti’nin uyguladığı istikrarlı ekonomi politikaları ile Türkiye şu an dünyanın en büyük 17. ekonomisi oldu. 24 Haziran’daki seçimlerin ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, TBMM’deki AK Parti çoğunluğu ile büyüme sürecek istihdam atılımları devam edecek.” diye konuştu.

Esnaflarımız Önceliğimiz

Gündoğdu “İŞKUR eli ile hem istihdam hamleleri gerçekleştirdik, hem gençlerimizin tecrübe kazanmasını sağladık, hem de iş verenlerimizin personel ihtiyacını karşıladık. Uygulanan çeşitli programlarla iş gücü maliyetini ve sigorta primlerini devlet olarak üstlendik. Böylece işsizliğin ortadan kaldırılması ve tecrübesizlik noktasındaki sorunları minimuma indirdik. Yeni iş kuracaklara karşılıksız 50 bin TL hibe vererek iş hayatına 1-0 önde başlamalarını sağladık. İşini büyütmek isteyenlere faizsiz krediler tahsis ettik. AK Parti hükümetlerini önceliği sokaktaki esnaflarımızın refahı ve işsizlikle mücadele olmuştur.” dedi.

Sahura Kadar Sahada 

Küçük Sanayi Sitesi’ndeki ziyaretlerinin ardından, iftarını Ordu Üniversitesi Yerleşkesi içinde bulunan 
Lebibe - Ergin Karlıbel Kız Öğrenci Yurdundaki öğrencilerle yapan Gündoğdu, gece saatlerinde ise AK Parti Ordu İl Kadın Kolları ve İl Gençlik Kollarının seçim çadırında teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

 

Anahtar Kelimeler : “AK, PARTİ, İLE, İSTİKRAR, SÜRECEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız