HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Mayıs 2016 Cuma Saat: 08:32

“MİLLİ İKTİDAR KADAR MİLLİ MUHALEFET DE ÖNEMLİ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’dan, Kılıçdaroğlu ve havarilerinin bu haftaki grup toplantısındaki küfürlerine büyük tepki:
“MİLLİ İKTİDAR KADAR MİLLİ MUHALEFET DE ÖNEMLİ”

Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’dan, Kılıçdaroğlu ve havarilerinin bu haftaki grup toplantısındaki küfürlerine büyük tepki: ‘’ Sürekli küfür ve hakareti muhalefet etmek zanneden bu ucuz ve düşük dil er geç hak ettiği çukura düşecektir.’’ dedi

 Ak Parti Ordu Milletvekili ve Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Üyesi Ergün Taşcı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve havarilerinin bu haftaki grup toplantısında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkında yaptığı küfürlü sloganlar için açıklama yaptı. Taşcı, biliyorsunuz ki Kemal Kılıçdaroğlu girdiği tüm seçimleri kaybeden bir şahsiyet. Partisinin yüzde 25'ler düzeyinde olan oylarını bir türlü yukarı çıkartamadı. Seçim başarısızlıklarına yenileri eklendikçe zaten sorunlu olan üslubu eleştiri sınırlarını aşıp hakarete vardı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyesiz dille sürekli eleştirerek bir noktada bu başarısızlıklarını örtmeye çalışıyor.

 Kendisine sormak lazım: ‘’ Dünya’nın hangi demokratik ülkesinde bu tip bir pespayelik, hakaret ve holiganizm karşılıksız kalır?

Taşçı, bu hafta CHP grup toplantısında militanlarına Cumhurbaşkanı, Ak Parti ve Ak Parti’ye oy veren kitlelere koro halinde küfreden bir zihniyete şunu sormak lazım: dünyanın hangi demokratik ülkesinde ve diktatörlük rejiminde bunu yapabilirsiniz? Onu da geçelim; hangi demokratik ülkesinde bu tip bir pespayelik, hakaret ve holiganizm karşılıksız kalır? Siyasi ahlaktan zerre nasibini almamış bu terbiyesizlik hukuk ve tarih önünde yargılanacaktır. Sürekli küfür ve hakareti muhalefet etmek zanneden bu ucuz ve düşük dil er geç hak ettiği çukura düşecektir.

‘’Mustafa Kemal'in 90 yıllık partisini küfürbaz bir parti haline dönüştürdü.’’

Ak Parti Ordu milletvekili Ergün Taşçı sözlerine şöyle devam etti: "Sayın Cumhurbaşkanı'mıza ve partimize yönelik ağır hakaretleri  kendilerine misliyle iade ediyorum. Cumhurbaşkanımıza ve milletimize yönelik hakaretler konusunda gerekli yasal başvurular yapılacaktır. Grup halinde, bir koro şeklinde küfür söz konusu. Ama liderleri orada hiç kimseye bir şey demiyor. Oldukça çirkin bir davranış. CHP'nin kıblesini Pensilvanya'ya ve Türkiye düşmanlarına çevirmiş bu güruhun başkanı da çarkçı Kemal. Haliyle üslubunda farklı olması beklenemez. Kılıçdaroğlu, Mustafa Kemal'in 90 yıllık partisini küfürbaz bir parti haline dönüştürdü. Bu siyaset ve ülkemiz için üzücü bir durum.  

 Taşçı, ‘’Hendek kazıp barikat kuran PKK'lılar için "arkadaşlar" diye hitap eden, devlete "katil" diyen akademisyenlere sahip çıkıp, ‘Cizre Raporun’ da devlete bizzat katil diyen CHP lideri, terör destekçisi milletvekillerinin dokunulmazlıkların kaldırılmasına yönelik Anayasa değişikliği oylamasına Melis’te hayır oyu verdi. Kendisisiyaseten zavallı, fikren hem çelişkili hem de düzeysiz. Üslubu, siyasi ahlak bakımından nerede durduğunu zaten gösteriyor. Kendisine anladığı dilden cevap verirken bile utanırken, Kılıçdaroğlu'nun hiç bir utanma duygusuna sahip olmaması, Türkiye siyaseti adına çok büyük bir eksiklik.

 

Taşçı, ‘’Siyasi tarihte eşine az rastlanır bir durum ile karşı karşıyayız. Ak Parti yaklaşık 15 yıldır hem iktidar hem de muhalefet vazifesini oldukça etkili bir şekilde yerine getiriyor. Buna mukabil eski Türkiye’nin alışkanlıklarıyla siyaset yapmaya alışan muhalefet partileri de plan ve proje üretemedikleri için Ak Parti karşıtlığı üzerinden hayırcı ve uzlaşmaz bir tavır sergiliyor. Ülkemiz ve bölgemiz için istikrarlı bir hükümet ne kadar elzem ise, hükümete yol gösterecek, onu denetleyecek bir muhalefet de o kadar büyük ihtiyaçtır. Önce milletim ve devletim sonra partim ve ben sözünü samimiyet ile ifade edecek, gereğini yapacak bir anlayışın sözde değil özde benimsenmesi ülkemize yakışan bir anlayış olacaktır.

 Ak Parti olarak bizim temennimiz, halkın değerleri ile barışık, halkın sorunlarına çözüm üreten, barış ve sevgi dilini kullanan milli ve yerli bir muhalefetin bulunmasıdır’’ dedi.   (HABER MERKEZİ)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız