HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2019 Çarşamba Saat: 09:23

TÖREN, SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ziyaretlerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Şenel Yediyıldız ve  AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı ile devam etti. 18 Mart Şehitler Günü ve
TÖREN, SORUN VE TALEPLERİ DİNLEDİ

AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören ziyaretlerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Şenel Yediyıldız ve  AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı ile devam etti. 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü nedeniyle şehit ve gazilerimizin aileleri ile de bir araya geldi.

Gittiği her adreste Altınorduluların yoğun ilgisi ile karşılaşan AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören halkla buluşmaya devam etti. Şarkiye ve Düz mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Tek tek el sıktı, sorun ve talepleri dinledi. Esnaf ve halk ziyaretlerinin ardından ise 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü nedeniyle Ordu Valiliği tarafından düzenlenen  yemek programına katıldı. Programa katılan şehit aileleri ve gazilerin tek tek ellerini sıktı. Şehit ve gazi aileleri Aşkın Tören’i bağırlarına bastı. Tören burada yaptığı değerlendirmede “Çanakkale Zaferi’nin 104. yıldönümünde, bu mukaddes toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yad ediyorum” dedi.

Aşkın Tören programın ardından Altınordulularla buluşmaya devam etti. Ziyaretlerine TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız ile AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşcı da eşlik etti. Yediyıldız ve Taşcı, Tören için halktan destek istedi.

Anahtar Kelimeler : TÖREN, SORUN, VE, TALEPLERİ, DİNLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız