HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2019 Çarşamba Saat: 09:28

YILMAZ: ALTINORDU’YU GÜZEL YARINLAR BEKLİYOR

31 Mart mahalli idare seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Karşıyaka Mahallesinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü. Mahalli idare seçim
YILMAZ: ALTINORDU’YU GÜZEL YARINLAR BEKLİYOR

31 Mart mahalli idare seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz Karşıyaka Mahallesinde esnaf ziyaretlerini sürdürdü.

Mahalli idare seçimlerinde makas daralmaya başladı ama Birol Yılmaz’da enerji bitmedi. Seçim çalışmalarını dur durak bilmeden devam ettiren CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz esnafları dolaşarak destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında güne Karşıyaka mahallesinde başlayan Birol Yılmaz Altınordu’yu karış karış geziyor. 31 Mart seçimlerine 12 gün kala gücüne güç katmaya devam eden Birol Yılmaz Karşıyaka mahallesinde sevgi seliyle karşılaştı. Karşıyaka mahallesindeki esnafları gezerek destek isteyen Birol Yılmaz istediği o desteği şimdiden almaya başladı. Karşıyaka esnafını ziyaret ederek hal ve hatırlarını soran Birol Yılmaz esnafların sorunlarını da dinleyerek not aldırdı ve belediye başkanlığını kazanmasının ardından kendisine iletilen sorunlarla yakından ilgileneceğinin sözünü verdi.

Birol Yılmaz çocukları da unutmadı…

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz bir yandan esnafları dolaşırken ziyaretleri kapsamında karşılaştığı çocuklarla da yakında ilgilendi. Çocukları kucaklayan, onlarla sohbet eden Birol Yılmaz çocukları mutlu etmeyi de ihmal etmedi. Çocuklara çeşitli oyuncaklar hediye eden CHP Altınordu Belediye Başkan adayı Birol Yılmaz yeri geldi çocukla çocuk olarak onların sevgisini de kazanmayı başardı. Karşıyaka mahallesinin Altınordu’nun en büyük mahallelerinden biri olduğuna dikkat çeken Birol Yılmaz belediye başkanlığı döneminde Karşıyaka Mahallesinin modern bir görünüme kavuşacağını ve eksikliklerinin giderilmesi için çalışacağını belirtti. Karşıyaka mahallesi ve Altınordu’da bulunan 92 mahallesinde 31 Mart’tan sonra artık yüzlerin güleceğini söyleyen CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz sizin desteklerinizle Altınordu’yu daha güzel yarınlar bekliyor olacak. Her mahallede yüzler gülecek Altınordu için Bir olacağız sevgi kazanacak, siz kazanacaksınız dedi.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, ALTINORDU’YU, GÜZEL, YARINLAR, BEKLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız