HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2019 Çarşamba Saat: 09:30

Gündoğdu, Çalmadık Kapı Bırakmadı

31 Mart seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye’yi sokak sokak gezdi. Şehit aileleri ile bir araya gelen Gündoğdu, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Gündoğdu, Yıldızlar Dünya Ha
Gündoğdu, Çalmadık Kapı Bırakmadı

31 Mart seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Ünye’yi sokak sokak gezdi. Şehit aileleri ile bir araya gelen Gündoğdu, sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret etti. Gündoğdu, Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda dünya şampiyonu olan Yusuf Fehmi Genç’e tam altın hediye etti.

Öğrencilere Ödüllerini Verdi

Sabah saatlerinde Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vural ve teşkilat mensupları ile istişare toplantısında bir araya gelen Metin Gündoğdu toplantının ardından, Ünye Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde Çanakkale Şehitlerini Anma Programına katılarak “Bir Asırlık Destan #Çanakkale Zaferi Kompozisyon Yarışmasında” dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Ünye’deki şehit aileleri ve gazilerle öğle yemeğinde buluşan Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada “Atalarımız Çanakkale’yi Sakarya’yı, Dumlupınar’ı geçilmez kıldı. 15 Temmuz’da bir kez daha bunu tüm dünyaya gösterdi. Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti varlığını sürdürmektedir ve inşallah kıyamete kadar sürdürecektir.” dedi. Gündoğdu, program sonrasında beraberindeki heyet ile Ünye’de bulunan şehit kabirlerini ziyaret etti.

Gündoğdu Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu
Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Osman Vural ile ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Mustafa Rakım Parkı’nda Ünyelilerle bir araya geldi. Sonrasında Ünye Alevi Cemaati Derneği, Ünye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası, Ünye Terziler Odası’nı ziyaret eden Gündoğdu 31 Mart yerel seçimleri için AK Parti’nin Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’e destek istedi.

Şampiyon Yusuf’a Tam Altın
Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası'nda 61 kilogramda silkmede 146 kilogram kaldırarak dünya şampiyonu olan Yusuf Fehmi Genç’i Ünye Meydanında karşılayan Gündoğdu “Yusuf Fehmi kardeşimizin başarısı Ünyemizin başarısıdır. Yusuf dünya şampiyonu olarak bayrağımızı gönderde gururla dalgalanmıştır. Yusuf’u yetiştiren ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Başarı ödüllendirilmelidir, ben de Yusuf kardeşime tam altın hediye ediyorum.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : Gündoğdu, Çalmadık, Kapı, Bırakmadı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız