HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Mart 2019 Çarşamba Saat: 09:52

“DEMOKRASİYE İNANAN HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün,  DSP’nin demokrasiye inanan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi
“DEMOKRASİYE İNANAN HERKESE KAPIMIZ AÇIK”

Demokratik Sol Parti (DSP) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ergün,  DSP’nin demokrasiye inanan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Ergün, gazetecilere yaptığı açıklamada; “Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Karadeniz’in eşsiz güzelliklerine sahip Cennet Ordu’muz da da Demokratik Sol Partinin kapıları demokrasiye inanan herkese açıktır. Cumhuriyet değerlerine gönülden inanan tüm yurttaşları Demokratik Sol Partinin adaylarını desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Demokratik Sol Parti; “bir bölen değil”, “bir bilendir” diyen Ergün, şöyle devam etti; “Demokratik Sol Parti oyları bölmek için değil, oyları bütünleştirmek için gelmektedir. Emanet olan oylarımızı geri almak için gelmektedir. Demokratik Sol Parti Oyun bozucu değil, oyun kurucudur. Kurulduğu 1985’ten bu yana 3 kez devleti yönetmiş olan partimiz bu tecrübesinden hareketle halkımızın yapay ittifaklara mecbur olmadığı, ülkenin derin bir kaosa sürüklendiği bir ortamda, hem iktidarın hem de muhalefetin birlikte değişmesi gerektiğinden, doğruları söylemeye ve doğru bildiklerini yapmaya devam edecektir” diye konuştu.

Ergün, açıklamasının devamında; “Önümüzdeki yerel seçimlerde sadece yerel yöneticileri seçmeyeceğiz, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı olan 2023’te ülkeyi yönetecek kadroları belirleyeceğiz. Halkımız bu seçimlerde milleti kutuplaştıran mevcut siyasi partilerle mi, yoksa makul çoğunluğun sesi olan Demokratik Sol Parti ile mi devam edeceğine karar verecektir. Bu seçim masa başı hesapları ile kurulan sözde ittifaklar ile halk ile ittifakını kuran Demokratik Sol Parti arasında geçecektir. Buradan halkımıza sesleniyoruz: Elinizi vicdanınıza koyunuz ve tercihinizi öyle belirleyiniz.

Bütün Yurtta olduğu gibi Ordu halkı da bu kez Karaoğlan’a vefa borcunu ödeyecektir. Buna İnancımız tamdır. Albert Einstein’ın dediği gibi “Her gün aynı şeyi deneyerek farklı sonuç beklemek çılgınlıktır.” 17 senedir her seçimde yapılan aynı tekrarların daha da kötü sonuçları doğurduğu görülmüştür.

Belediye Halk içindir. Biz Halka hizmet edeceğiz. Sosyal Belediyecilik yapacağız. Bizim gücümüzü halktan aldığımızı unutmuş olmalılar ki, biz halkımız ile bütünleşerek el ele, kol kola, sırt sırta, omuz omuza ve gönül gönüle vererek 31 Mart’ta Ordu halkı sağduyusuyla gereken dersi herkese verecektir. Bundan hiç şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “DEMOKRASİYE, İNANAN, HERKESE, KAPIMIZ, AÇIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız