HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2019 Cumartesi Saat: 07:01

DSP’Lİ SÖNMEZ’E KADIN DAYANIŞMASI

Demokratik Sol Parti (DSP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Kezban Sönmez’e kadın dayanışması geldi. Altınordu ilçe merkezde çeşitli mahallelerden bir araya gelen kadınlar, DSP’li Sönmez ile kahvaltıda bir araya gelerek Ordulu kadınlar
DSP’Lİ SÖNMEZ’E KADIN DAYANIŞMASI

Demokratik Sol Parti (DSP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Kezban Sönmez’e kadın dayanışması geldi. Altınordu ilçe merkezde çeşitli mahallelerden bir araya gelen kadınlar, DSP’li Sönmez ile kahvaltıda bir araya gelerek Ordulu kadınlar adına destek vereceklerini söylediler.

Kadın dayanışması karşısında gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSP Altınordu Belediye Başkan Adayı Kezban Sönmez ise yaptığı konuşmada; “Türk siyasetinin en köklü partilerinden birisi olan DSP, kuruluşundan bu yana her zaman kadınlarımıza ayrı bir önem vermiştir. Türk siyasetinde kadına kota uygulamayan ve her türlü kadın hakları konusunda da kadınlarımızı yalnız bırakmayan bugüne kadar hep DSP olmuştur.

Bu hassasiyetin farkında olan Ordulu kadın arkadaşlarımızla birlikte İnşallah hep birlikte yeni bir bahara merhaba diyeceğiz. Kadınlarımız 1 Nisan’da Altın Kadın sloganımızla yeni ufuklar açacaktır. Ben şahsıma ve partime hanım kardeşlerimizin verdiği bu destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler : DSP’Lİ, SÖNMEZ’E, KADIN, DAYANIŞMASI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız