HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2019 Cumartesi Saat: 07:06

GÜNDOĞDU, GÖLKÖYLÜLERİ ZİYARET ETTİ

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun son durağı Gölköy oldu. Sabah saatlerinde ilçeye giden Gündoğdu, gece yarısına kadar mahalleleri ziyaret etti.
GÜNDOĞDU, GÖLKÖYLÜLERİ ZİYARET ETTİ

İlçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun son durağı Gölköy oldu. Sabah saatlerinde ilçeye giden Gündoğdu, gece yarısına kadar mahalleleri ziyaret etti.


Gölköy’e Yeni Ambulansını Teslim Etti
Gölköy Belediye Başkan Adayı Fikri Uludağ, İlçe Başkanı Enver Katırcı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kurucu ve teşkilat mensuplarımız ile istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, programın ardından ilçe merkezinde esnafları ve vatandaşları ziyaret etti. Sağlık Bakanlığı tarafından Gölköy’e gönderilen dört çeker ambulansın teslim törenine katılan Gündoğdu “Sağlık Bakanlığımız tarafından Ordu’ya 6 adet yeni ambulans gönderildi. Bu ambulanslarımızdan birini Gölköylü hemşehrilerimize hizmet etmesi için bugün teslim ediyoruz. Allah hayırlı, sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.” dedi.

Büyükşehirde Hilmi Güler, Gölköy’de Fikri Uludağ

Gölköy Belediye Başkan Adayı Fikri Uludağ, İlçe Başkanı Enver Katırcı, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kurucu ile ziyaretlerine devam eden Metin Gündoğdu, Haruniye Mahallesi Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluştu. Burada konuşma yapan Gündoğdu “AK Parti döneminde birçok destek verildi, hemşehrilerimize katkıda bulunuldu. Alan bazlı gelir desteği ödemlerimiz başladı, yaşlılarımız için maaş ödeniyor, engellilerimiz için ödeniyor, çocuk parası ödeniyor, bayramlarda emekli ikramiyeleri ödeniyor, dul maaşları ödeniyor, mazot gübre ve hayvan desteği ödemeleri aksatılmadan yapılıyor. Tüm bu ödemeler AK Parti döneminde geldi. Yerel hizmetlerde de durum aynı. İktidarda AK Parti var, büyükşehirde Hilmi Güler Başkanımız, Gölköy’de de Fikri Uludağ Başkanımızla tüm eksikliklerimizi uyum içinde çalışarak en kısa sürede tamamlayacağız. AK Parti öncesinde hastane kapılarında sabah namazından önce sıraya giriyorduk. Terör belası yüzünden kırk yılda 500 milyar dolar harcadık. Bu para hemşehrilerimizin cebinde kalsaydı milli gelirimiz 10 bin dolar değil 25 bin dolar olurdu. Son yıllardaki mücadelemiz ile terör örgütünün de beli kırıldı. Tekne kazır gibi bunları ülkemizin dışına atacağız inşallah.” dedi.

Gece Yarısına Kadar Ev Ziyareti
Haruniye Mahallesi’nin ardından, Gölköy Çetilli Mahallemizdeki toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Metin Gündoğdu gece yarısına kadar ev ziyaretlerini sürdürdü. Kuşluvan Mahallesi’nde Mustafa Kestane ve ailesinin evine konuk olan Milletvekili Metin Gündoğdu, son olarak aynı mahallede Selahattin Güleş’in evinde vatandaşla ev toplantısı gerçekleştirdi.

 

Anahtar Kelimeler : GÜNDOĞDU, GÖLKÖYLÜLERİ, ZİYARET, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız