HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Mart 2019 Cumartesi Saat: 07:08

KILIÇDAROĞLU, YILMAZ’A BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim turları kapsamında Ordudaydı. Orduya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve beraberindeki heyetle Ordu-Giresun Havalimanı’na gelen
KILIÇDAROĞLU, YILMAZ’A BAŞARILAR DİLEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu seçim turları kapsamında Ordu'daydı.

Orduya Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ve beraberindeki heyetle Ordu-Giresun Havalimanı’na gelen burada İlçe Belediye Başkan Adayları ve partililer tarafından karşılanan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ordu’da STK temsilcileri ve muhtarlarla buluştu yaptığı toplantıda iktidarı sert bir dille eleştirdi.

Özelleştirmeye açılan Tank Palet Fabrikası'nın 695 işçisinden 605'inin "Fabrikanın Katarlılara satılmasına tepkiliyiz, bu vebali taşıyamayacağız" diyerek tayin dilekçesi verdiklerine dikkati çeken Kılıçdaroğlu,'Bu Katar aşkı nereden geliyor Allah aşkına?' diye sordu.

Muhtarların seçimler öncesinde çok önemli görevlerinin olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu muhtarlara sizler toplumun kanaat önderlerisiniz dedi. Muhtarlarla olan toplantılara büyük önem verdiğini dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: “Sizlerin sorumlulukları var bu yüzden bu toplantıları önemsiyorum. Vatandaşın derdi varsa ona kapısı açık olan muhtardır. Muhtar demokrasinin temel taşıdır” açıklamasını yaptı.

Yapılan toplantının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ın makam aracı adayı olarak gündeme gelen ve birçok kesim tarafından beğeni ile karşılanan Kibritle de bir araya gelen Kılıçdaroğlu bu seçimde Kİbret'e de başarılar diledi daha sonra CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz’ıda yanına alarak Kibritle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anahtar Kelimeler : KILIÇDAROĞLU, YILMAZ’A, BAŞARILAR, DİLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız