HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Mart 2019 Pazartesi Saat: 09:37

YILMAZ: 31 MART AKŞAMI KOCAMAN BİR AİLEM OLACAK”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz, “Kısmet olurda belediye başkanlığını kazanırsak benim 220 bin nüfuslu kocaman bir ailem olacak ve o ailenin reisi olacağım. Dolayısıyla bu kolay bir şey değil bu yüzden bu işi emin el
YILMAZ: 31 MART AKŞAMI KOCAMAN BİR AİLEM OLACAK”

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz, “Kısmet olurda belediye başkanlığını kazanırsak benim 220 bin nüfuslu kocaman bir ailem olacak ve o ailenin reisi olacağım. Dolayısıyla bu kolay bir şey değil bu yüzden bu işi emin ellere ve liyakatli ellere bırakmak lazım” dedi.

Yılmaz, Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesini ziyaret etti.

31 Mart seçimlerinde makas daraldı, daralan o makasta Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz gittiği her yerde aldığı desteklerle şimdiden o makasın içinden çıkmayı başardı.

Yerel seçimler öncesinde esnaf ve halk ziyaretlerine devam eden Birol Yılmaz Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesini ziyaret etti. Dernek girişinde Birol Yılmaz’a büyük bir sevgi seliyle oluşurken adeta başkan gibi karşılandı. Birol Yılmaz’ın derneğe girişinde meşaleler yakıldı, konfetiler patladı başkanlığa doğru giden ayak sesleri şimdiden duyulmaya başladı.

Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesinde büyük bir kalabalığa hitap eden CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz yaşadığı sevgi seli karşısında mutluluğunu ifade etti ve yorucu bir seçim sürecinde bu sevgi bana büyük bir coşku verdi dedi. Birol Yılmaz: “Buradan bakınca çok güzelsiniz bunu kelimelerle anlatamam. Bana çok büyük bir enerji verdiniz şurada seçime aşağı yukarı bir hafta kaldı iki aya aşkındır sahadayım yılmadan yorulmadan sizlere hizmet etmek için yorucu bir tempoyla çalışıyoruz. Son düzlüğe girmişken beni bu güzel karşılamanızdan dolayı sizlere şükranlarımı sunuyorum, beni adeta yeniden resetlediniz” dedi.

ALTINORDU RENKLİ BİR ŞEHİR, BURADA HİZMET EDEBİLME ŞANSI YAKALADIĞIM İÇİN KENDİMİ ÇOK ŞANSLIYIM…

Alevi Kültür Dernekleri Ordu Şubesinde yaptığı konuşmada herkesle bir olmak için yola çıktık diyen Birol Yılmaz: “Gelin canlar bir olalım diye hep söylersiniz bizde o sloganla yola çıktık bir olalım Altınordu kazansın dedik, herkesle bir olmak için yola çıktık. Hiçbir siyasi parti ayrımı, hiçbir etnik ayrım gözetmeden bu şehre birlikte hizmet etmek için yola çıktık. Bu şehir o kadar renkli bir şehir ki bu zenginlikleri de yılar ve asırlar boyu muhafaza edebilmiş, bu güzelliklere sahip çıkabilmiş, çok bilinçli bir şehir. Alevi’siyle, Sünni’siyle, Gürcü’süyle, Laz’ıyla, Türkü ile hep beraber yaşamış, birliğin sembolü olmuş bir şehir… Bu yüzden böyle bir şehirde yaşadığım için ve böylesine renkli bir şehirde sizin gibi değerli yurttaşlarıma hizmet edebilme şansı yakaladığım için kendimi çok şanslı addediyorum” ifadelerini kullandı.

ÇOK BİLEN ÇOK HATA YAPAR…

Altınordu Belediyesini kazanmaları takdirde belediyecilik anlayışlarının ortak akıl olacağına vurgu yapan CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Bu işi biliyorum diyerek yola çıkıyorum, bunu iddia ediyorum ama şunu da söylemem lazım her şeyi ben biliyorum diye de belediyecilik yapılmaz bizim böyle bir belediyecilik anlayışımız da olmayacak. Çünkü çok bilen çok hata yapar. Sözde olmayan özde olan ortak akılla bu belediyeyi, bu kenti beraber yöneteceğiz. Çünkü hepimiz bu kentte yaşıyor ve bu kentin sorunlarını biliyoruz” dedi.

31 MART AKŞAMI O MEŞALEYİ DE HEP BİRLİKTE YAKACAĞIZ…

Belediyeciliğin zor ve meşakkatli bir yol olduğunu söyleyen Birol Yılmaz bu yolda hep beraber hareket edeceğiz dedi ve 31 Mart akşamı Altınordu’da meşaleyi yakacaklarını söyledi. CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Birol Yılmaz: “Bir ışık gördük 31 Mart akşamı o meşaleyi de hep birlikte yakacağız. Allah’ın izniyle biz hep birlikte güleceğiz ve bu şehrin yüzü de gülmeye başlayacak. Bu işin ne kadar zor, stresli ve sıkıntılı olduğunu çok iyi biliyorum. Benim iki tane çocuğum ve bir ailem var. Kısmet olurda belediye başkanlığını kazanırsak benim 220 bin nüfuslu kocaman bir ailem olacak ve o ailenin reisi olacağım. Dolayısıyla bu kolay bir şey değil bu yüzden bu işi emin ellere ve liyakatli ellere bırakmak lazım” dedi.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ:, 31, MART, AKŞAMI, KOCAMAN, BİR, AİLEM, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız