HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Şubat 2020 Pazartesi Saat: 09:42

İYİ PARTİ’DE, “YEŞİLALAN” GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan, dün yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında yeniden güven tazeledi. Tek liste ile seçime giren Başkan Yeşilalan, 400 delegeden 259 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa
İYİ PARTİ’DE, “YEŞİLALAN” GÜVEN TAZELEDİ

İYİ Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Yeşilalan, dün yapılan seçimli olağan genel kurul toplantısında yeniden güven tazeledi. Tek liste ile seçime giren Başkan Yeşilalan, 400 delegeden 259 delegenin oyunu alarak yeniden başkanlığa getirildi.

259 delegenin oy kullandığı kongreye ilgi de hayli yoğundu. Kongreye İYİ Parti İl Başkanı Çiğdem Çelenk Karakaya’nın yanı sıra kurucu başkanlardan Av. Tevfik Karabulut, Onur Şahin, Rıdvan Yalçın, Mahmut Akyol ve Yavuz Savaşkan gibi önemli isimler katıldı. İlçe Başkanlarının da ilgi gösterdiği kongreye katılım oranı da hayli yüksek oldu.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Yeşilalan; “İYİ Parti Altınordu ilçemizde kararlılıkla sürdürdüğü istikrarına devam edecektir. Altınordu ilçemiz dahil, Ordu’da 20 ilçemizde el ele vererek partimizi iktidar partisi yapacağımıza yürekten inanıyorum. Bugün burada birliğimiz ve beraberliğimiz yeniden tesis edilmiştir. Bu birlik ve beraberliğimizin gücümüze güç katacağına hiç şüphem yoktur. Dolayısıyla kimsenin şüphesi de olmasın. Bu yolda bana inanan ve güvenen bütün delege ve üye kardeşlerime ayrıca partimizin ileri gelenlerine ve büyüklerimize çok teşekkür ediyorum. Bu güveni yönetimimizle birlikte asla boşa çıkarmayacağız. Tazelediğiniz güven için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan İbrahim Yeşilalan’ın yönetim listesi ise şu isimlerden oluştu:

Ertan Özyurt, Şeref Tercan, Sevda Telci, T. Turan Özkaya, Hatice Aksoy, Nurgül Temel, Neslihan Çağan, Rasim Atabay, Ali Bayrak, Yücel Günday, İrfan Işık, Ünal Gümüş, Zafer Öztürk, Yıldırım Hekim, Okan Engin, Erdoğan Öztürk, Hasan Bülür, Günay Öztürk, Mehmet Can İşcan, Hüseyin Şahin, Şenol Yüksel, Ali Durgut, Ayhan Felek, Cafer Tamer Aybar, Lütfi Yeşilyurt, Galip Gençyürek, Uğur Bağrışen, Akif Alan, Sefer Kıvrak, Adem Kartal, Ali Kahraman, Üstün Çelik,  (Haber: ŞAFAK DELİÇAKAR)


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız