HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Ağustos 2020 Perşembe Saat: 09:40

“OKULLAR KAPALI AMA KURSLAR AÇIK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, özel okullara 17 Eylülden önce 8 ve 12. sınıflar için düzenlenmesi planlanan kurslara verilen izinle ilgili eleştiride bulundu. Covid-19’un çok
“OKULLAR KAPALI AMA KURSLAR AÇIK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, özel okullara 17 Eylül'den önce 8 ve 12. sınıflar için düzenlenmesi planlanan kurslara verilen izinle ilgili eleştiride bulundu.

Covid-19’un çok tehlikeli bir boyutta olduğunu hatırlatan Adıgüzel şunları ifade etti: “Bu kursların aynı salgın öncesi yüz yüze eğitim gibi, normal günlük okul süreleri ve aynı sınıf yoğunluğu ve aynı öğretmen sayıları ile salgın yokmuşçasına yapılması planlanıyor.

Hâlbuki 17 Eylül'de tam durum değerlendirmesi tekrar yapılana kadar böyle bir uygulamaya özel okullar dâhil izin verilmemesi gerekiyordu.

Burada muhtemelen konu özel okulların finansmanı ve velilerden para tahsilatı. Sırf bu nedenle öğrencilerin, öğretmenlerin, diğer okul çalışanlarının ve tümünün ailelerinin riske atılması çok yanlıştır. 

Bu kurslar yapılacaksa bile sınıfların yarı yarıya azaltılıp ders sürelerinin de azaltılması, öğretmen mesailerinin azaltılması ve gereken önlemlerin alınması ile mümkündür. Yoksa doğacak olumsuzluklardan hükümeti sorumlu tutarız.”

 

Anahtar Kelimeler : “OKULLAR, KAPALI, AMA, KURSLAR, AÇIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız