HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Haziran 2021 Cumartesi Saat: 08:03

TDP’DE, SERKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı İlçe Kongresi yapıldı. Kongre de daha önce atama ile İlçe Başkanlığına getirilen Serkan Çelik, bu kez tek liste halinde girdiği seçimle başkan oldu. İl Başkanı İlhan Kaya ve p
TDP’DE, SERKAN ÇELİK GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Değişim Partisi Altınordu İlçe Başkanlığı İlçe Kongresi yapıldı. Kongre de daha önce atama ile İlçe Başkanlığına getirilen Serkan Çelik, bu kez tek liste halinde girdiği seçimle başkan oldu.

İl Başkanı İlhan Kaya ve partililerin de geniş katılımıyla gerçekleşen kongrede teşekkür konuşması yapan İlçe Başkanı Serkan Çelik; “Kıymetli dostlarım il başkanlarım, ilçe başkanlarım kadın kolları başkanım, gençlik kolları başkanım basının emekçilerimiz,1. Olağan Altınordu ilçe kongremize hoşgeldiniz.

İsimlerini anmadan geçemeyeceğim, Ulusumuzun kurucusu gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle minnetle anıyorum…

İsimleri saymakla bitmeyecek basın şehitlerimizi, saygıyla rahmetle minnetle anıyorum.

Bugün çok heyecanlıyım, Türkiye Değişim Partisi ülkemin her bir noktasında bayrağını dalgalandırmaya başladı, hiç merak etmeyin yapılacak ilk seçimlerde yürekli demokrat, ayrımcılık yapmayan, siz yürekli yol arkadaşlarım ile Ankara’ya iktidar bayrağını asacağız” dedi.

Başkan Çelik, konuşmasının devamında; “Yola çıktığımız ilk günler çok az kişiydik, insanlar bize başaramazsınız dediler, başardık mı? Partiyi kuramazsınız dediler kurduk mu? Teşkilatları açamazsınız dediler açtık mı?

Şimdi iktidar olamazsın diyorlar, sen halkmısın, güzel kardeşim millet mührü kalbe basınca nasıl iktidar olunur göreceksiniz. Sorumluklarımız çok büyük çiftçinin derdini biliyoruz mahsül para etmiyor, mazot pahalı, gübre pahalı Türkiye Değişim Partisi iktidarı yat sahibinden yana değil emekçiden yana olacaktır, üreteceğiz çok çalışacağız, genel başkanımızın dediği gibi durduramazsınız bizi korkutamazsınız bizi.

Siyasetten kötü dili çıkartmalıyız, bu ülkenin çatışmaya değil kavuşmaya ihtiyacı var. Önce adaleti sağlayacağız, evrensel hukuk kurallarına uyacağız. Eğitimi yap boz olmaktan çıkartacağız, kredi yurtlar kurumu ismini değiştiriyoruz, öğrenci ağırlama merkezi diyeceğiz.

Terazi siyaseti yapmayacağız, kim ne der, şüphesi ancak korkaklar için geçerlidir, bizler, korkmadan Mustafa Kemal Atatürk; ün askeriyiz diyeceğiz, terör ile yan yana gelenler, bizimle asla olamayacak, inançlara saygısı olmayanlar, bizimle beraber olamayacaklar, şimdi değişim zamanı tüm gençleri anneleri, ak sakallı dedeleri, emekçileri, EYT mağdurlarını, atanamayan öğretmenleri demokrasi insanca bir düzen isteyen tüm vatandaşlarımızı partimize bekliyoruz” diye konuştu.

Başkan Serkan Çelik’in yönetim kurulu asil üyeleri ise şu isimlerden oluştu: Özer Gönül, Rafet Dilaver, İlker Hekim, Gizem Emirzeoğlu, Ali Tiryaki, Alper Güler, Jale Akdi, Bulut Kefeli, Rafet Kayahan, Ersin Güldaş, Erkan Sağlam, Oğuzhan Bay, Erol Türkyılmaz, Ömür Turan, Tümer Şensoy

 

Anahtar Kelimeler : TDP’DE, SERKAN, ÇELİK, GÜVEN, TAZELEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız