HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Temmuz 2021 Pazartesi Saat: 08:48

DALAK: FAHİŞ FİYATLAR CAN YAKIYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, emlak vergisi değer tespitinin arsa takdir komisyonunca belirlendiğini belirterek fiyatların fahiş olduğunu söyledi. Başkan Dalak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “20
DALAK: FAHİŞ FİYATLAR CAN YAKIYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Yelda Dalak, emlak vergisi değer tespitinin arsa takdir komisyonunca belirlendiğini belirterek fiyatların fahiş olduğunu söyledi.

Başkan Dalak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “2022 yılı bina, arsa ve araziler için uygulanan emlak vergisi değerinin tespiti ile ilgili olarak arsa ve arsa sayılacak parsellenmemiş arazilere ait asgari ölçüde birim değer tespiti arsa takdir komisyonunca belirlendi. 

Takdir komisyonu tarafından tespit edilen asgari ölçüde arsa ve arsa sayılacak parsellenmemiş arazilere ait ekli cetvellerin halkımızın görebileceği yerlere asılarak ilanı yapılmaktadır.  Bakıldığı tespit edilen rakamları fahiş düzeyde olduğu görünmekte” dedi. 

Ek vergilerle de vatandaşın zorlandığına dikkat çeken Dalak; “Zor günler geçiren halkımız birde ek vergiler, fahiş fiyatlarla zorlanmakta.  Halkımız ekli listelere (1)  bir ay içinde itirazda bulunabilir tespitin yeniden yapılmasını talep edebilir.  Partimiz ve yönetimimiz itirazda bulunmak isteyen halkımıza yardımcı olacağını ve mağduriyetinin giderilmesi konusunda yanlarında olacağını unutmasınlar.  Bu vesile ile çok değerli ordu halkının kurban bayramını tebrik eder sağlıklı mutlu bayramlar dilerim” diye konuştu. 

 

Anahtar Kelimeler : DALAK:, FAHİŞ, FİYATLAR, CAN, YAKIYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız