HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2022 Cumartesi Saat: 13:06

ŞANLITÜRK: BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, gerçekleştirdiği yoğun ilçe programlarının ardından İl Yönetim Kurulu üyeleri ile parti binasında bir araya gelerek Ordu’da ki çalışmalar hakkında istişarelerde bul
ŞANLITÜRK: BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, gerçekleştirdiği yoğun ilçe programlarının ardından İl Yönetim Kurulu üyeleri ile parti binasında bir araya gelerek Ordu’da ki çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Şanlıtürk, MHP’nin sahada ki performansını gün be gün artırmaya devam edeceklerine dikkat çekerek, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanlarına verdiği direktifler doğrultusunda MHP’nin; BİZ Feda edilecek tek bir insanımız yok, birlikte Türkiye’yiz diyen TARAFIZ” sloganının sahaya iyi lanse edilmesini istedi.

Başkan Şanlıtürk, toplantıda; “Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı, şer emelleri besleyenlere hiçbir şart altında geçit vermeme konusunda manevi ve iradi söz birliği etmiştir.

Bu bakımdan hiç kimse hayal peşinde koşmamalı, Türk milletinin gücünü ve Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in sabrını test etmek gibi bir gaflete düşmemelidir.

İçinden geçtiğimiz nazik dönemde herkesin sağduyunun rehberliğinde hareket etmesi, ihanet girişimlerine karşı milli duruş sergilemesi, toplumsal huzurun tesisi ve korunması hususunda sorumlu davranması tarihi bir görevdir. 

Biz bu görevin şuuruyla hükümetimizin yanındayız. Devletimizin arkasındayız. Sokak çetelerinin, terör örgütlerinin, yedi düvelin karşısındayız. Çünkü biz Cumhur İttifakı’yız. Çünkü biz vatanın ha ekmeğini yemişim ha kurşununu diyen serdengeçti ruhlu Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. Velhasıl hep birlikte Türkiye’yiz” dedi.

Toplantının ardından Ordu Zümrüt Fındık Festivali açılış programına katılan Başkan Şanlıtürk, “İl protokolü ve hemşerilerimizin katılımıyla Bando eşliğinde yürüyüş gerçekleştirdik.

Festival için başta Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Ordu Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Fındık konulu Panel’e de katılım sağlayan Başkan Şanlıtürk; “Verdikleri kıymetli bilgiler için çok değerli panelist hocalarımıza teşekkür ediyorum.

Milli ürünümüz olan Fındık’ta üretimin artırılması için, bu tür eğitim faaliyetlerinin önemi ortadadır. İnşallah Üniversitemiz, Tarım il Müdürlüğümüz, Ziraat Odalarımız ve Çiftçilerimizin işbirliği sayesinde üretimin ve verimliliğin artırılması hedefine ulaşılacaktır” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK:, BİRLİKTE, TÜRKİYE’YİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız