HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Nisan 2014 Çarşamba Saat: 12:53

EYÜP FATSA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti 23.ncü dönem Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve meclis üyelerini makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Eski Milletvekili Eyüp Fatsa, burada yaptığı açıklamada, “Mille
EYÜP FATSA’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ak Parti 23.ncü dönem Milletvekili Eyüp Fatsa, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ve meclis üyelerini makamında ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Eski Milletvekili Eyüp Fatsa, burada yaptığı açıklamada, “Millet yapılan emeğinin karşılığını mutlaka veriyor” dedi.


 Her başarının beraberinde sorumluluğu da getirdiğini ifade eden Fatsa, “Başarısız adama hiç kimse bir sorumluluk yüklemez, hiçbir beklenti de olmaz ama çıta yüksekse başarıda varsa her sefer yeni bir çıta yeni bir hedef konulmasını insanlar bekler. Milletin beklentisi fazladır, geçmiş dönemlerde yapılan bir takım eksiklikler, hata gördüğünüz ne varsa zaten bu seçim sürecinde herkes size söylemiştir. Yani siyasette sen ne yaparsan yap en doğru şeyi yap, en güzel şeyi yap sonuç sokağın anladığı şeydir. Doğru olan odur, sokak ne anladıysa doğru olan odur. Öyle zannediyorum ki uzun bir seçim çalışması dönemi oldu, her birinize takdirleri de tebrikleri de eleştirileri de hataları da size söylediler. Şimdi bütün bunları yeniden değerlendirerek yeni bir azimle yeni bir kararlılıkla yola devam etmektir.


Her görev başlar ve bitter, ömür gibi doğarsın sonra da ölür çeker gidersin. Bir yere gelirsin senden önce orada birisi vardır, sen gelirsin, sonra sen gidersin sonra senin yerine birisi gelir yani süresi sınırları çizilmemiş bir sorumluluk yoktur. Şimdi sorumluluk siz de. Bu açıdan sayın Başkan mutlaka eğer saygıyla hürmetle ayrılmak ve kalıcı olmak istiyorsanız, zaten önemli hizmetler vardı çıtayı yüksek tutun. İnsanlar asla emeği de hizmeti de zayi etmiyor, görmezden gelmiyor. Herkes hakkını veriyor. Ben 3 dönem milletvekilliği yaptım. Ordu’nun köylerinden mahalleleri ne kadar hiçbir sorgu ve soru ile karşılaşmadan bu görevi yaptım, her gittiğim yerde ancak Milletvekili olsam bu kadar insanlardan genel kabul ve saygı görürüm. Çünkü yaptım yaptığımın karşılığını aldım, ne ekersen onu biçersin yani kalıcı olmak istiyorsanız üzerinize yüklenilen sorumluluğu hiç unutmayın, Allah utandırmasın.” dedi. 

Anahtar Kelimeler : EYÜP, FATSA’DAN, HAYIRLI, OLSUN, ZİYARETİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız