HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Kasım 2022 Pazar Saat: 15:47

MHP’DE İSTİKAMET 772 MAHALLE

Seçim çalışmalarına süratle başlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de İl, İlçe toplantılarının ardından Ordu’da ki istikameti bu kez de 772 mahalle oldu.
MHP’DE İSTİKAMET 772 MAHALLE

Seçim çalışmalarına süratle başlayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de İl, İlçe toplantılarının ardından Ordu’da ki istikameti bu kez de 772 mahalle oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Ordu’nun genelinde bulunan 772 mahallesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

MHP’de Mahalle Toplantıları İl Merkez ve ilçelerde hız kesmeden tempolu bir şekilde devam ediyor. İl Başkanı Naci Şanlıtürk’ün mahalle toplantılarında vatandaşların dertlerine, talep ve isteklerine kulak vermesi ve bunların çözüm noktasında ki gayretleri oldukça önem ve dikkat çekiyor.

Başkan Şanlıtürk, son olarak çıktığı Çatalpınar Kayatepe Mahallesinde gerçekleştirdiği toplantıda yaptığı konuşmada; “MHP olarak başlattığımız mahalle toplantılarımızda vatandaşlarımıza öncelikle 2023’ün Haziran ayında yapılacak olan seçimlerin önemini anlatıyoruz. Bu vesile ile Ordumuzun genelinde bulunan 772 mahallemizde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız” dedi.

Mahalle toplantılarının yanı sıra arka planda da köy toplantılarına da devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Şanlıtürk, şöyle devam etti; “Çatalpınar İlçe Başkanımız Sezgin Yılmaz, Çatalpınar Belediye Başkanımız Ahmet Türe, İl Başkan Yardımcılarımız, Mehmet Özçelik, Erol Güreşçi, Aydın Torun, Gökhan Öztürk, Volkan Yıldız, Ersin Kurucu, Sezer Şentürk, Fethi Kondak, Muammer Aydın, Altınordu İlçe Başkanımız Dinçer Kurucu, Altınordu İlçe Başkan Yardımcımız Alparslan Şanlıtürk ile birlikte; Çatalpınar ilçemizin Kayatepe mahallesinde hemşehrilerimizle bir araya geldik.

Kıymetli hemşehrilerimizin taleplerini dinleyip, çözüm noktalarında istişarelerde bulunduk. Başta Kayatepe Mahallesi Muhtarımız Ahmet Elbaşı olmak üzere Çatalpınar İlçe Başkanımız Sezgin Yılmaz, İlçe Belediye Başkanımız Ahmet Türe ve hemşehrilerimize hoş sohbetleri ve karşılamaları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlçe Başkanı Sezgin Yılmaz ise yüksek katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Milliyetçi Hareket Partisi Çatalpınar ilçe başkanlığımızın düzenlemiş olduğu mahalle programı kapsamında çatalpınar kayatepe mahalle muhtarımızı ve halkını ziyaret ettik isteklerini ve taleplerini dinledik.

Öncelikle Kayatepe muhtarımız Muhtar Ahmet Elbaşı’na ve Kayatepe mahalle sakinlerine program a katılan Çatalpınar belediye başkanımız Ahmet Türe ye çok değerli MHP il başkanımız Naci Şanlıtürk başkanıma ve ekibine, Altınordu MHP ilçe başkanıma, çok değerli Çatalpınar yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkürlerimi Ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MHP’DE, İSTİKAMET, 772, MAHALLE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız