HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Temmuz 2017 Pazar Saat: 10:09

ÇELENK: YA OLACAĞIZ, YA ÖLECEĞİZ

AKP Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk bir milletin milli iradeye demokrasiye, ülkesini işgale kalkan hainlere karşı topyekün sahip çıkışının, yeniden destansı dirilişi ve doğuşunun birinci yıldönümü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demok
ÇELENK: YA OLACAĞIZ, YA ÖLECEĞİZ

AKP Ordu İl Başkanı Av. Uğur Çelenk bir milletin milli iradeye demokrasiye, ülkesini işgale kalkan hainlere karşı topyekün sahip çıkışının, yeniden destansı dirilişi ve doğuşunun birinci yıldönümü 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile ilgili açıklamada bulundu.

15 TEMMUZ “YA İSTİKLAL, YA ÖLÜM” GECESİYDİ

Başkan Çelenk, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle şunu belirtmeliyim ki; 15 Temmuz “Ya istiklal, ya ölüm” gecesiydi Milletimizin topyekün mukavemeti ile birlikte 15 Temmuz’da Zafer ALLAH (cc) yardımı ile gelmiştir. Rabbimiz bize o gece apaçık bir zafer nasip etmiştir dedi. Milletimiz ölümü göze alarak istiklalini seçmiştir.

İlk baştan da söylediğim gibi 15 Temmuz bin yılın hain kalkışmasıdır. Fettullah Gülen denen kendini dış güçlere satmış sözde Şeytanın âlimi hainin milletimize reva gördüğü demokrasimizi yıkma girişimi, Ülkemizi işgal girişimi, Milletimizin topyekün tanka, topa, savaş uçaklarına karşı gösterdiği destansı mücadelesi sayesinde bertaraf edilmiş, bu mücadele belki ileride dünya demokrasisine örnek gösterilecek ve dünya ders kitaplarında yerini alacak, dilden dile, kuşaktan kuşağa anlatılacak, aktarılacaktır. 15 Temmuz ‘da bir defa daha gördük ki; Bu milletin kodlarına yerleştirilmiş bir vatan aşkı var. Türk damgası yüreğimize Kur’an harfleri ile kandan işlenmiştir. Ne para, ne açlık, ne başka hiçbir dünyevi zevkin veremeyeceği o aşk, bizde olduğu sürece, kürdü, türkü, Çerkez’i, Boşnağı ile birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece bizi dâhili ve harici hiçbir güç yıkamayacaktır.

“HAİNLERİN HESAP EDEMEDİĞİ BİZDEKİ BU İMAN VE BU AŞKTIR”

O gece, Ömer Halis Demir’ler, Erol Olçok’lar İlhan Varank’lar Emrah Sapa’lar ve canını ortaya koyan 249 şehitlerimizin ve gazilerimizin olağanüstü kahramanlıkları, demokrasi için, dini Mübin için, vatanı için, göstermiş oldukları teslimiyet ,hiç şüphe yok ki, aynı şey Ordu’da olsaydı Uğur’lar, Enver’ler, Oktay’lar, Metin’ler Ergün’ler Numan’lar Hasan ve Hüseyin ‘ler birer Ömer Halis Demir’ler , Erol Olçok’lar olacaktır. işte hainlerin hesap edemediği bizdeki bu iman ve bu aşktır.

Liderimizin dediği gibi , "15 Temmuz'daki sinsi oyunlarla gördük ki ya olacağız, ya öleceğiz. Bu sebeple 2023 hedefleri bizim için sıradan bir kalkınma programının çok ötesinde bir anlama sahip. 200 yıldır gerileye gerileye geldiğimiz yerin bir tarafı uçuruma bir tarafı düz duvar gibi yalçın sırtlara açılıyor. Bir başka ifadeyle gidecek yerimiz kalmıyor. Hala bize rahat vermiyorlarsa artık geriye değil ileriye bakma zamanı gelmiş demektir." . Bundan sonra bize düşen Rabbimize hamd ile beraber Rabbimizi teşbih etmektir. O'nun şanını yüceltmek olmalıdır. 15 Temmuz ‘un yıldönümünde 249 şanlı şehitlerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmet minnetle anıyor gazilerimize uzun ömürler diliyorum.” (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : ÇELENK:, YA, OLACAĞIZ, ÖLECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız