HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Mart 2016 Pazartesi Saat: 10:09

“ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

AK Parti Genişletilmiş Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM)’de gerçekleştirildi.
“ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ”

AK Parti Genişletilmiş Ordu İl Danışma Meclisi Toplantısı, Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Numan Kurtulmuş’un katılımıyla Ordu Kültür Sanat Merkezi (OKSM)’de gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan AK Parti Ordu Milletvekilleri ve kurmayları ile partililer, hükümetin terörle ilgili kararlılığını sonuna kadar destekleyeceklerini belirttiler.

Kurtulmuş, toplantı öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelerek İstanbul’da meydana gelen kanlı terör saldırısı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Hükümet Sözcüsü Kurtulmuş, "İstanbul'daki patlama dolayısıyla aldığımız acı haber hepimizi etkiledi. Şu ana kadar vefat eden 4 vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralılar arasında olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Bu arada, bu sayının daha da artmamasını Cenab-ı Allah'tan kalbimle niyaz ediyorum. Ne yaparlarsa yapsınlar teröre alışmayacağız, terör karşısında kanıksamayacağız, asla geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin son derece hain, son derece sinsi, son derece kalleş ve kahpe saldırı zinciri ile karşı karşıya olduğunu söyleyen Kurtulmuş; “20 Temmuz'da Suruç'ta başlayan, Suruç katliamı ile birlikte arkasından Ankara, arkasından İstanbul'daki patlama, arkasından geçen hafta yine Ankara ve bugün yine İstanbul'da olan bu patlamalarla birlikte ortaya çıkan büyük resmi görmediğimiz taktirde bu olaylar ne oluyor, niçin oluyor, kim tarafından yapılıyor sorularına da doğru dürüst cevap veremeyiz.

Dolayısıyla biz bir siyasi bir hareket olarak Türkiye'nin kalbi olan, Türkiye'nin tarihinin, medeniyetinin, bu ülkenin ruhunun, bu toprakların ruhunu temsil eden bir siyasi kadro olarak, milletin temsilcisi olan bir grup olarak ve aziz milletimiz olarak bu oynanan oyunun geniş resmini, büyük resmini iyi görmek mecburiyetindeyiz. Ancak bu resmi iyi bir şekilde görürsek, genel resmi görürsek maşaları, piyonları iyi tanımlar, maşalarla piyonlarla uğraşmak yerine onların arkasındaki esas failleri bulur, deşifre eder ve onlara karşı mücadele ederiz.
Şimdi, yeri geliyor 
PKK diye bir örgütü kullanıyorlar, yeri geliyor DAEŞ diye bir örgütü kullanıyorlar. Yine yapmak istedikleri şu; Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kuran bu aziz milletin çocukları yeniden ayağa kalkıp, yeniden büyük güçlü Türkiye kurmasınlar. Türkiyedünyanın şampiyonlar liginde, süper liginde oynamasın, Türkiye sıradan bir ülke olsun,Türkiye el avuç açan, başkalarına faydası olmayan, içeride dirliği birliği olmayan bir ülke olsun. Ayakları üzerinde zor duran bir ülke olsun. İsterler ki Türkiye ne olsun, ne ölsün. Biz de onların bu iradesine inat, Allah'ın izniyle yeniden güçlü ve büyük Türkiye'yi kuracağız ve 2023'te inşallah Türkiye yeniden dünyanın şampiyonlar liginde olacak" dedi.
Terörün hedefi, milletleri, bu insanların gönüllerini ve zihinlerini bölmeye çalışmak olduğunu sözlerine ekleyen Kurtulmuş daha sonra şunları kaydetti; “Gönülleri ve zihinleri, aynen sınırları böldükleri gibi böleceklerini sanıyorlar. Yetmezse daha fazla bölelim istiyorlar. 
Suriye'deki iç savaşla birlikte, Irak'taki siyasi istikrarsızlık ile birlikte bu bölgeyi daha fazla dağıttıklarını düşünüyorlar. Bu bölgenin amiral gemisi olan ve bu bölgenin kilit taşı olan Türkiye'nin de darmadağın olmasını, Türkiye'yi buradan çekip alırlarsa bu sütunun yıkılacağını bildikleri için Türkiye'de terörü dört koldan besleyerekTürkiye'ye karşı bu hain planı uygulamaya çalışıyorlar. Ne yapsanız boş. Bu millet sizin tuzaklarınıza asla teslim olmayacaktır. Bu millet terörün yapmak istediklerinin hiçbirisine prim vermeyecek, kadim ve ezeli kardeşliğini kıyamete kadar bu topraklarda birlikte barış içerisinde yaşayacaktır.
Ne yaparlarsa yapsınlar teröre alışmayacağız, terör karşısında kanıksamayacağız, asla geri adım atmayacağız. Yollarda, çarşılarda, pazarlarda, inşallah günlük hayatımızı devam ettireceğiz. İçimize kan akıtacağız belki ama biz dostlarımızla, komşularımızla ve kardeşlerimizle birlikte hayatımızı devam ettireceğiz.

Biz istediğimiz şekilde Türkiye'nin ileriye gitmesi için inşallah bu yola devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar biz, milletin bize verdiği sorumluluktan asla kaçmayacağız. Ekonomik ve siyasi istikrarın sağlanması için bütün bu reformlara devam edeceğiz. Türkiye daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek. Hiçbir şekilde gevşeme olmadan, sonuna kadar bu şiddet olayları sona erene, terör şebekeleri susturulana kadar bu mücadeleye devam edeceğiz." (ŞAFAK DELİÇAKAR/OYH)


Anahtar Kelimeler : “ASLA, GERİ, ADIM, ATMAYACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız