HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Temmuz 2017 Cuma Saat: 07:37

“BİZ YENİDEN TEMSİLDE GÜÇLÜYÜZ..!”

AK Parti Ordu İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, Bakanlar Kurulunda yapılan değişikliklerle ilgili basın açıklamasında bulundu. Kabine revizyonunu değerlendiren Çelenk; “16 Nisan Halk oylamasından sonra Türkiye artık eskisi gibi yönetilmeyecek
“BİZ YENİDEN TEMSİLDE GÜÇLÜYÜZ..!”

AK Parti Ordu İl Başkanı Av.Uğur Çelenk, Bakanlar Kurulunda yapılan değişikliklerle ilgili basın açıklamasında bulundu. Kabine revizyonunu değerlendiren Çelenk; “16 Nisan Halk oylamasından sonra Türkiye artık eskisi gibi yönetilmeyecek. Milletimiz tarafından tescil edilmesinden sonra ilk olarak AK Parti Genel Başkanlığına Seçilen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile dönüşüm ve değişim başlamış daha sonra MKYK ve MYK’mız yenilenmiş şimdi de Bakanlar Kurulunda revizyon yapılmıştır. Son olarak ilçe ve il teşkilatlarımız yenilenecek ve metal yorgunluğu olan kardeşlerimiz değiştirilecektir” dedi.

2023 HEDEFİNİN YAKALANMASI İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞ MÜKEMMEL BİR KADRO

Çelenk, açıklamasına şöyle devam etti; “Bakanlar Kurulunda yapılan değişiklik genelde Türkiye’nin hızlı adımlarla önce 2019 engelini aşması ardından 2023 hedefinin yakalanması için düşünülmüş mükemmel bir kadro olduğuna inanıyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Ordu’ya ve Ordululara karşı beslediği sevgi ve muhabbet hiçbir zaman akamete uğramamış aksine daha da artarak bizlere olan sevgi ve muhabbetlerini her fırsatta dile getirmişlerdir.

Özelde Ordu’lu hemşehrimiz değerli büyüğümüz tecrübesi, bilgi ve birikimi, devlet adamı kimliği, adam gibi adam Ordu Milletvekilimiz Prof.Dr.Numan Kurtulmuş’un yeni Bakanlar Kurulunda yeniden görev verilmesi , Kültür ve Turizm Bakanı olarak görev alması sevincimizi bir kat daha artırmıştır.

Bölgemiz bir kere daha güçlü temsil ile Türkiye’de temsil makamında söz sahibi olmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ordu Milletvekilimiz Prof.Dr.Numan Kurtulmuş ile birlikte Giresun Milletvekili Sn. Nurettin Canikli'nin Mili Savunma Bakanı olması, Eniştemiz Sn.Recep Akdağ’ın Başbakan Yardımcısı olması sevincimizi kat kat artırmıştır” diye konuştu.

KÜLTÜR VE TURİZMİN BAŞKENTİ ORDU

Başkan Çelenk, açıklamasının devamında ise; “Ne güzel tevafuk oldu ki; bir gün önce Ordu’nun turizm konusunda yaptığı atılımları kamuoyu ile paylaştık. Bir gün sonra Numan Kurtulmuş Kültür ve Turizm Bakanı olarak görevlendirildi. Ordu, Bakanımızın çalışmaları ile hem kültürde hem de turizmde Karadeniz’in başkenti olacağına inanıyorum. Zaten Ordu 15 yıldır AK Parti hükümetlerinde hep güçlü şekilde temsil edilmiştir. Yeni Bakanlar Kurulunun, İlimize, Ülkemize, milletimize, İslam alemine, tüm insanlığa hayırlı olsun. Başarıları daim olsun. ALLAH cc. utandırmasın.

Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Numan Kurtulmuş’un görev değişikliğini farklı yöne çekerek olumsuz algı oluşturulması çok çirkin ve seviyesiz bir tutumdur. Bu art niyetli kişiler güneşi balçıkla sıvamaya kalkıyorlar. Herkes haddini bilmelidir. Sosyal medyada bu gibi farklı art niyetli kişilere itibar edilmemesini Ordu kamuoyundan bekliyorum” şeklinde konuştu. (Ordu Yeni Haber)

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : “BİZ, YENİDEN, TEMSİLDE, GÜÇLÜYÜZ..!”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız