HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Ağustos 2017 Cuma Saat: 10:21

ERTUĞ; “KADININ ARTIK BİR ADI OLACAK”

ANAP’LI KADINLAR KOLLARI SIVADI:
ERTUĞ; “KADININ ARTIK BİR ADI OLACAK”

Anavatan Partisi (ANAP) Ankara Merkez Kadın Kollarından Sorumlu ve Gençlik Kolları Başkanları, Ordu İl Kadın Kolları Başkanlığı teşkilatı ile bazı önemli projelerde ortak hareket edecekler.

ANAP Merkez Kadın Kollarından Sorumlu Genel Başkanı Ela Tanış, partisine her geçen gün katılımların daha da fazla olduğunu belirterek yaptığı açıklamada; “Türk toplumunda kadın kimliği gittikçe kayboluyor. Kadınlarımıza ve gençlerimize verilen değer yerini yobazlaşmaya bırakmış, özellikle kadın ve genç kızlarımızın toplumda sosyal yaşam alanları içerisinde artık neredeyse hareket edemez hale gelinmiştir. Kıyafetinden, inancına varıncaya kadar kadınlarımız artık her alanda, her mekanda şiddete maruz kalmış, şiddet zaman zaman tecavüzlerle, ölümlerle de son bulmuştur.

Gittikçe yozlaşan ve yobazlaşan bir zihniyete karşı, Anavatan Partisi Kadın Kolları Teşkilatı olarak hızlı bir şekilde savaş açacağız. Şiddet, taciz ve tecavüz mağdurlarının haklarının takipçisi olacağız. Hiçbir şekilde bu suçları işleyenlerin dışarıda ellerini kollarını sallayarak gezmelerine izin de vermeyeceğiz. Kadınların bu yobaz zihniyete karşı bilinçlenmesi için toplumun her alanında eğitilmelerine katkı sunacağız ve öncülük edeceğiz.

Kadın istihdamı yine ayrı bir AR-GE konumuz olacak. Kadınlarımızın toplumun her kesiminde istihdamda ki paylarının artmasına da vesile olacağız. Yine bu alanda da kota uygulamalarının kaldırılması içinde hükümete baskılarımızı da sürdürmeye devam edeceğiz. İstihdamın yanı sıra siyaseten de kadınlarımıza kota uygulamayan Türkiye’de tek parti Anavatan Partisinin olduğunu hatırlatmakta yarar görüyorum. Bu vesile ile daha bilinçli bir toplum için bütün gençlerimizi, genç kızlarımızı ve kadınlarımız ANAP çatısı altında birleşmeye davet ediyorum” dedi.

ANAP Ordu Kadın Kolları Başkanı Esen Ertuğ, ANAP genel merkezi teşkilatının bütünüyle Ordu’ya ayrı bir önem vermesi kendilerini daha da umutlandırdıklarını dile getirerek yaptığı açıklamada; “Biz genel merkezimizden aldığımız bu güç ile Ordu’da ki sorun ve sıkıntıların üzerine daha da sıkı ve kontrollü bir şekilde gideceğiz. Sorunların çözüm noktasına gelinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz. Ordu’da özellikle çocukların suça teşvik edilmelerine göz yummayacağız. Eli kalem tutması gereken çocuklarımız birer suç makinesi haline dönüşmemeli.

Ayrıca dilendirilerek çocuk istismarı yapanlarla da mücadele edeceğiz. Yapacağımız haftalık ve aylık toplantılarımızda yine Ordu’da kadınlarımıza yönelik yapılabilecek faaliyetlerin değerlendirmelerini yapacağız. Ordu’da kadının artık bir adı olacak. Eşitlik konusunda, istihdamda konusunda, eğitim, sağlık, kültür, sanat, sporda yani bütün alanda eşitlik noktasında kadının artık bir adı olacak. Kadınlarımızın da söz sahibi olabilmeleri için mücadelemize sonuna kadar devam edeceğiz. Bundan hareketle ortak akılla mücadele edeceğimiz her alan da her zaman yanımızda olacaklarını belirten genel başkanımız sayın İbrahim Çelebi ve İl Başkanımız Bora Kalpaklıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi sunarak tüm Ordu’lu hanımlarımızı çatımızın altında birleşmeye davet ediyorum” diye konuştu.

ANAP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Derya Gemalmaz ise, Ordu’da ki potansiyelin yüksek olduğuna dikkat çekerek, Başkentte gençlere yönelik yapılacak olan her çalışma ve projelerden de Ordu’nun mutlaka payını alacağını söyledi.

Gemalmaz, Ordu Gençlik Kolları Teşkilatının da kurulduğuna dikkat çekerek Ordu’da gençlerin AR-GE konulu bütün projelerine de katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti. (Haber Şafak DELİÇAKAR)

Anahtar Kelimeler : ERTUĞ;, “KADININ, ARTIK, BİR, ADI, OLACAK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız