HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ağustos 2017 Perşembe Saat: 11:40

Metin Gündoğdu Yardım İçin Çad’a Gitti

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Genel Başkanlığını yaptığı Yerli Düşünce Derneği’nin düzenlediği kurban kampanyasına kapsamında bağışlanan kurbanların kesimi için Orta Afrika’da bulunan Çad’ın Gora bölgesinde bul
Metin Gündoğdu  Yardım İçin Çad’a Gitti

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Genel Başkanlığını yaptığı Yerli Düşünce Derneği’nin düzenlediği kurban kampanyasına kapsamında bağışlanan kurbanların kesimi için Orta Afrika’da bulunan Çad’ın Gora bölgesinde bulunan Amboko kampına gitti.

Dünyanın En Fakir Ülkelerinden

                Yoksulluğun, aşırı kuraklık, terör ve bulaşıcı hastalıkların hâkim olduğu Çad’da hayırseverlerin yaptığı kurban bağışları mazlumların yüzünü güldürecek. AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun Genel Başkanı olduğu Yerli Düşünce Derneği, Orta Afrika Cumhuriyeti’ndeki zulümden kaçıp Çad’a sığınan mülteciler için büyük çapta bir kurban bağışı kampanyası düzenledi. Türkiye’de öğrenim gören Çadlı öğrencilerin talebi üzerine başlatılan kampanyası için bağışlanan kurbanlar bayramı Çadlı mazlumlar için de bayram kılacak.

18 Yıl Sonra Bir İlk

                Beraberinde Doktor Temel Taşkın ve Cumhurbaşkanlığı uzmanı Fatih Topaktaş ile Çad’a giden Milletvekili Metin Gündoğdu’nun bölgeyi ziyareti tarihi bir anlam da taşıyor. Gündoğdu 1999 yılından bu yana bölgeyi ziyaret eden ilk milletvekili olarak dikkat çekiyor. Yerli Düşünce Derneği Çad temsilcisi Aişe Abdullah ve Amir Zakaria da Gündoğdu’ya eşlik ediyor.

Bayram Mazlumlar İçinde Bayram Olsun

                Büyük ilgi gören kurban organizasyonu hakkında açıklama yapan AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Kurban alımı, kesimi ve dağıtımı sırasında tamamen dini vecibeler yerine gelecek şekilde hareket edilmekte. Kurbanın bereketi tüm yıla yayılsın, bayram sınırları ortadan kaldırsın diye çıktığımız bu yolda, mülteci kardeşlerimize bağışta bulunan herkesten Allah razı olsun. Türk milleti olarak daima mazlumların yanında yer aldık. Dünyanın neresinde olursa onlara el uzatma gayreti içinde olduk. Milletimizin duyarlılığı ile bundan sonra mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz inşallah.” dedi. Çad’ın Gora bölgesindeki Amboko, kampında gerçekleştirilecek olan kurban kesimi bayram süresi boyunca devam edecek. Kurban kesim işlemleri Yerli Düşünce Derneği Genel Başkanı ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’nun gözetiminde yapılacak.

(ORDU YENİ HABER)

Anahtar Kelimeler : Metin, Gündoğdu, Yardım, İçin, Çad’a, Gitti

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız