HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
7 Eylül 2017 Perşembe Saat: 07:11

"BAĞLILIĞIMIZI BİR KEZ DAHA GÖSTERECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av.Atila Şahin Cumhuriyet Halk Partisinin 94.Kuruluş yıl dönümünü nedeniyle açıklamada bulundu.
"BAĞLILIĞIMIZI BİR KEZ DAHA GÖSTERECEĞİZ"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Av.Atila Şahin Cumhuriyet Halk Partisinin 94.Kuruluş yıl dönümünü nedeniyle açıklamada bulundu.

Başkan Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığının garantisi olan Türkiye’nin en köklü partisi Cumhuriyet Halk Partisi’nin, 94. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.

Türkiye Cumhuriyetinin Kurucu Partisi olan Cumhuriyet Halk Partimizin 94.kuruluş yıl dönümü için 9 Eylül Cumartesi günü saat 13.00 da çelenk sunumu ile Atamızın huzurunda gerçekleşecektir.

94.Kuruluş yıl dönümü kutlamalarımız İl başkanlığımızda Trabzon Milletvekilimiz Sayın Haluk Pekşen’in katılımıyla devam edecektir.

İl Başkanlığımızda 94.kuruluş yıl dönümü pastamızı keseceğiz, Kazım Türkmen konferans Salonunda kuruluş panelimiz ile devam edeceğiz. Bu kutlamalarda Cumhuriyet Halk Partisi olarak birlik ve beraberliğimizi bir kere daha pekiştirerek, Atamızın bizlere emanet ettiği altı ok’a bağlılığımızı bir kez daha göstereceğiz.

Dünya lideri Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurularak, Türkiye’de aydınlanmanın yolunu açan Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferi olarak, ülkemize ve halkımıza hizmet etmenin onuru ve gururunu yaşıyoruz. 

Milli mücadelemizin omurgasını oluşturarak, devletimizi kuran ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet tarihi boyunca büyük dönüşümlerin öncüsü olmuştur. 

Cumhuriyetimize yönelik tehditler karşısında çelikten bir kale oluşturan Cumhuriyet Halk Partisi’ne, demokrasinin, rejimin ve ülke topraklarının ciddi tehlike içinde bulunduğu günümüzde her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. İçinden geçtiğimiz kritik süreçte, Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına ve rejime yönelik tehlikeler için bu gün gelinen noktada sorumluluk artık hepimizindir.

Cumhuriyetin aydınlık ve çağdaş değerlerine karşı bitmek bilmeyen bir hınçla hareket eden hainler, laik, demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin 94 yıldır savunucusu olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iftira ve yalanlarla yıpratmaya çalışmaya devam etmektedirler. Ancak Cumhuriyet rejimine karşı, kirli oyunlarla rövanş almaya kalkışan şer odaklarından, halkımızdan ve onurlu tarihimizden aldığımız güçle yine Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hesap sorulacaktır. 

Cumhuriyete yönelik tehditler karşısında devletin bütün kurumlarının üzerine düşen görevi hassasiyetle yerine getireceğine olan inancımız tamdır. Ancak bu tehdit ve tehlikeleri bertaraf etmek için toplumun bütün kesimlerine, sen ben kavgasını bir yana bırakarak, birlik, beraberlik içinde duyarlı ve uyanık olma çağrısında bulunuyoruz. 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak mücadelemiz halkımızla birlikte, sürecektir. Ülkemizde barış, huzur, adalet, kardeşlik ve refah yeniden hakim kılınacaktır.

Bütün olumsuzluklara rağmen, asla umutsuz değiliz. Tam bağımsız, özgür ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni aydınlık geleceğe taşıyacağımızdan h,ç kimsenin kuşkusu olmasın.

Varlığımızı yok etmeye yönelik, içerden ve dışarıdan yapılan bütün saldırıları, birlikte hareket ederek, bertaraf edeceğiz. 

Bu düşüncelerle, partimizin 94. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başta kurucu ilk genel başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Genel Başkanlarımız İsmet İnönü ve Bülent Ecevit’i saygı ve rahmetle anıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Cumhuriyete sahip çıkarak, ülkemize, demokrasiye ve halkımıza hizmet eden herkese şükranlarımı sunuyoruz. Değerli ordulu hemşerilerimizi partimizin 94. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle çelenk sunmak için Atamızın huzuruna davet ediyoruz. (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : BAĞLILIĞIMIZI, BİR, KEZ, DAHA, GÖSTERECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız