HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Eylül 2017 Pazar Saat: 12:04

“2019’DA BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AKP Ordu İl Teşkilatını ziyaret etti. Toplantıda bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Özellikle bu gün buraya sizlere teşekkür için geldik hakikaten Ordu ilimiz b
“2019’DA BAŞARILI OLMAK ZORUNDAYIZ”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AKP Ordu İl Teşkilatını ziyaret etti. Toplantıda bir konuşma yapan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Özellikle bu gün buraya sizlere teşekkür için geldik hakikaten Ordu ilimiz bütün seçimlerde AK Partinin yüzünü AK etti, o bakımdan sizlerle gerçekten gurur duyuyorum, Referandumda, 1 Kasım seçimlerinde büyük bir destan yazıldı. Sizlere ne yapılsa azdır. Yatırım bakımından gelirken eli boş gelmedik, gelirken 29 müjdeyle beraber geldik. Allah nasip ederse bu gün birlikte beraber 20 tane tesisin temelini atacağız. Hayırlı uğurlu olmasını gönülden diliyorum. Dolayısıyla sizlere bugün teşekkür etmek için geldik diyerek,  Allah sizlerden razı olsun başarılarınızın devamını diliyoruz temennisinde bulundu.

Balan Eroğlu siz değerli Ordululara öncelikle Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızı selam ve sevgilerini getirdik. Özellikle cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız Ordu’ya ne gerekiliyorsa yapın diye talimat verdi müjdesini verdi. Ordu ile ayrı bir gönül bağımız var diyen Bakan Eroğlu 2019 seçimlerine dikkat çekerek teşkilat mensuplarına önemli tavsiyelerde bulundu, Eroğlu önümüzdeki seçim çok önemli Ordu da tüm seçimlerde olduğu gibi aynı başarının artarak devam etmesini diliyoruz. Çünkü 2019 Türkiye için belki demokrasi tarihinde bir ilk bir milat olacaktır.

Bakan Eroğlu, artık seçim sistem değişti eskisi gibi   % 36 ile seçim kazanmak artık mümkün değil .% 50 + 1 ile Başkan seçeceği z. Öncelikle şunu ifade etmeliyim ki; Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi birinci önceliğimiz gönül kazanacağız. Bugünden tezi yok, 2019 seçimleri için vatandaşlarımızla kucaklaşmaya, onların kalplerini kazanmaya başlayacağız diyerek, bu bağlamda Ordu teşkilatımızı çok dinamik gördüm İl Başkanımı ve ekibine teşekkür ediyorum dedi. Bakan Eroğlu Başarılı olmak zorundayız Türkiye’nin önünü kesmek isteyen bazı güçler var biliyorsunuz, 15 Temmuz da böyle bir darbe girişiminde bulundular bu alçak kanlı FETÖ darbe girişimi Türkiye’yi işgal ve vatanı bölme girişimiydi. Allah’a şükürler olsun milletimizin kahramanlığı ve Recep Tayyip Erdoğan’ın cesareti dirayeti, herkesin tüm milletin kararlılığı neticesinde bu darbe girişimi püskürtüldü, diyerek o gece Ordu’ya da baktım kahramanca Ordu halkımızı bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız değerli kardeşlerim dedi.

İl Başkanlığını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Prof.Dr.Numan Kurtulmuş , Orman ve Su İşleri Bakanımızla beraber burada olmaktan onur duyuyorum Allah Razı olsun kendisi  başından itibaren Ordu ilimize Orman ve Su işleri Bakanlığı konusunda oldukça cömert. Bundan dolayı ayrıca kendisine teşekkür ediyorum diyerek Sayın Bakanımız son derece disiplinli bir şekilde işleri takip eden bir arkadaşımız Ordu’ya çok hizmetleri oldu dedi.

Bakan Kurtulmuş, 2019 seçimlerinin önemini vurgularken, teşkilat mensuplarına önemli hatırlatmada bulundu Kurtulmuş, Sayın Cumhurbaşkanımızda defalarca altını çizerek ifade etti. Önümüzdeki 2019 süreci 16 Nisan sürecinden kat ve kat daha zor geçecek olan bir süreçtir. Bunun için Veysel beyin ifade gibi temel neden %50+1 almak… Yani en çok oyu almış olmak. Ayrıca bir başka önemli konumuz da Cumhurbaşkanlığı seçimi ile Meclis seçimi aynı gün yapılacak olması. Dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı makamındaki %50+1 taşıyacak meclis aritmetiği oluşturmalıyız diyerek Mecliste de hiçbir şekilde bu sonuçların altında düşmememiz gerekiyor ikazında bulundu.

Bakan Kurtulmuş, İlçe Başkanlarına ve Belediye Başkanlarına uyarıda bulunarak, hiç şüphesiz hepimiz gayretle canla başla samimiyetle saha çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yönetimde her biriniz bulunduğunuz yer, milletin bize vermiş olduğu emanetlerdir. Bu emanetleri ister İlçe Başkanları olarak ister Belediye Başkanları olarak ister Milletvekilleri olarak bu emanetleri en iyi şekilde taşımak mecburiyetindeyiz diyerek bunun temel anahtarının ’da Allah’ın Rızasını ve halkın duasını kazanmaktır. Bu, kadar da basit bir formüldür. Ancak,  bu formülü de gerçekleştirmek de son derece zordur. Dolayısıyla bunu gerçekleştirmek için bir siyasi kadroyla yola çıkarsak her zaman ifade ettiğimiz gibi bir ekip ruhuyla çalışmak mecburiyetindeyiz ifadesini kullandı.

Bakan Kurtulmuş, seçim uyarılarına devam ettiği konuşmasında, 2019 çok kısa bir süre sonra gelecek. Belki göz açıp kapayıncaya kadar bir süre, sonra seçim kampanyası yapıyor olacağız. Onun için burada toplanıyor olacağız. Ben sizlerden ilçede hangi görevde oluyorsanız olun görevin hakkını vermenizi, görevlerinizin gereğini yerine getirmenizi ve bunu bir takımın oyuncusu olarak yapmanız gerektiğini hatırlatmak istiyorum diyerek, eğer takım ruhu ile hareket edersek halkın Ordu’da bizlere vermiş olduğu bu desteği artırarak 2019’da da arkamıza almış oluruz dedi. Bakan Kurtulmuş Bu sadece bizlerin bir seçim kazanması ya da Cumhurbaşkanlığı seçimi kazanması değil. Türkiye’nin bundan sonraki on yıllara daha güvenli girmesi meselesidir. Etrafımızdaki gelişmeleri görüyorsunuz diyerek önemli bir tespiti dile getirerek,” Herhalde dünyanın başka hiçbir ülkesi bizim kadar çok yüksek potansiyele sahip ve bu kadar da çok açık tehditle karşı karşıya kalan başka hiçbir ülkesi yoktur”. Tekrar ediyorum bu kadar çok yüksek potansiyeli olan ve bu kadar da çok açık tehditle karşı karşıya kalan başka hiçbir ülke yok dedi.

Bakan kurtulmuş Konuşmasının devamında, Bu bizim ülkemizin milletimizin büyüklüğünü de gösterir diyerek, bundan yılacak ya da korkacak değiliz. Sonuna kadar devam edeceğiz. Ama siyasi başarı bütün o siyasal farklılığın her alanda kim nerden oluyorsa olsun yaptığı işleri en iyi şekilde yapmasından geçer ifadesini kullanarak bizler hiçbir şekilde laubali davranmayacak vurdumduymazlığa asla yer vermeyeceğiz. Bugün tarihi sorumluluğun farkında olarak yolumuza devam edeceğiz. İnşallah biz çalıştıkça ALLAH cc, bize başarı verecektir. Bundan hiç kuşkumuz yok. Allah yar ve yardımcımız olsun. Bir kez daha sayın bakanımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine son verdi.

 


 [OYH1]

Anahtar Kelimeler : “2019’DA, BAŞARILI, OLMAK, ZORUNDAYIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız