HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Eylül 2017 Salı Saat: 10:26

ÇANAK: CHP’YE BURADAN EKMEK ÇIKMAYACAK

Kabadüz İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, konuşmasında AK Parti’nin kurumsal kimliğine vurgu yaparak, “Bugün Türkiye’nin her yerinde ilçe kongreleri yapılıyor tabi AK Parti kurulduğu tarihten bu güne kad
ÇANAK: CHP’YE BURADAN EKMEK ÇIKMAYACAK

Kabadüz İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Oktay Çanak, konuşmasında AK Parti’nin kurumsal kimliğine vurgu yaparak, “Bugün Türkiye’nin her yerinde ilçe kongreleri yapılıyor tabi AK Parti kurulduğu tarihten bu güne kadar hep milleti ile birlikte hareket etmiş, hep milleti gibi düşünmüş, doğru yerde durmuş bir parti.

İl Başkanı kim olursa olsun, Belediye Başkanı kim olursa olsun, Milletvekili kim olursa olsun, Mahalle Başkanları, Delegeler kim olursa olsun, hep bu milletin diliyle konuşmuş bir siyasi hareket olarak bu gün varlığını koruyor diyerek İnşallah AK Parti bugün bu varlığını bu kongreden aldığı güçle beraber devam ettirecektir.

Kongreler önemli zincirin bir halkası gibidir. Akkuş önemlidir, Kabadüz Önemli, Mesudiye Önemli, Korgan önemli, Ordu önemli, Giresun önemli, Samsun önemlidir.  Çünkü, AK Parti buralardan aldığı oylarla sadece Türkiye’yi değil, kendi bölgesini yöneten bugün geçmişten aldığı güçle de dünyayı yönetmeye talip olmuş sözünü esirgememiş bir ilkenin varlığı ile hareket eden bir parti, işte bu salonda bulunan tüm delegeler bunun bilinci ile sorumluluğuyla şahsi hesapları olmadan bu desteği her zaman vermeye devam edecek” dedi.

“CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI FINDIK MİTİNG’İ NEDEN ORDU’DA YAPTIRMADI”

Milletvekili Oktay Çanak, Fındık mitingine de değinerek şöyle devam etti; “CHP‘nin fındık mitingine değinerek CHP‘nin fındıkta ki ortamı görerek kendisine alan açmaya çalıştığını ifade ederek, şimdi buradan nasıl AK Parti’yi düşürebiliriz, nasıl zafiyete uğratabiliriz diye uğraşıyorlar. CHP’ye buradan zaten ekmek çıkmayacak. Üreticilerimiz buna fırsat vermeyeceğini zaten gösterdi. Geçen hafta bir yürüyüş yaptılar. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili, peki Giresun’un CHP milletvekilinin bir görevi var mı? Yok.

CHP Ordu Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun yürüyüşü Ordu’dan başlatarak Genel Başkanı’na Giresun da nasıl miting yaptırır. Oysa Ordu’nun fındık üretimi fındık Giresun da ki fındığın iki katı, eğer fındıkla ilgili bir söz söylenecek ve bunu da CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu milletvekili sıfatıyla yapıyorsa gelsin o mitingi Ordu meydanında yapsın” diye konuştu.

“CHP FINDIK MİTİNGİNDE HDP İLE BİRLİKTE HAREKET ETMİŞTİR”

Milletvekili Çanak, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun ‘un Ordu’dan güya fındık için, üretici için, Giresun’a yürürken ve fiyaskoyla sonuçlanan yürüyüş ve mitingde kim katıldı biliyor musunuz iki tane HDP milletvekili katıldı. Gelsinler, O, HDP Milletvekilleri, Kabadüz’de, o, yürüyüşü gitsinler Gölköy ‘de yapsınlar, gitsinler Mesudiye’de yapsınlar ama hiçbiri buraya gelemez. Çünkü Ordu insanı vatan hainlerine asla müsaade etmez. Fındık gibi meseleyi vatanına milletine değişmez diyerek, fındık bizim de namusumuzdur. Bende fındık üreticisiyim” şeklinde konuştu.

Çanak, daha sonra şunları kaydetti; “Benim ailemin de fındık bahçeleri var, fındıktaki mağduriyet sadece bu bölgenin insanına ait değil ki; dün İçişleri Bakanımız Süleyman Solu ile de görüştük Süleyman kendileri TMO’yu bir kez daha uyardım diyor, arkadaşlar merak etmeyin TMO fındığın tamamını alacak. Biz üreticinin yüzü nasıl gülecek onun derdindeyiz, onun peşindeyiz.

Bu yıl TMO fındık alımı yapmasaydı, yani Hükümetimiz fındığa sahip çıkmasaydı bu gün fındık fiyatı serbest piyasada 5 TL olurdu.  Bugün serbest piyasada fındığın piyasada 8 TL olması bir tarafa, Hükümetimiz üreticiye destek olsun diye fındığı 10 TL’den alıyor. Burada niyete bakmak lazım, bu niyete de destek vermek lazım CHP‘nin, kısmen HDP’nin oyununa gelmemek lazım.” (Ordu Yeni Haber)

Anahtar Kelimeler : ÇANAK:, CHP’YE, BURADAN, EKMEK, ÇIKMAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız