HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Şubat 2018 Pazar Saat: 10:05

“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

İYİ PARTİ SAHAYA İNİYOR:
“KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ”

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı Av. İrfan Demir, kongre sürecinin ardından mahalle temsilciliklerini oluşturarak sahaya ineceklerini söyledi. 
6 ay sonra seçim yapılacakmış gibi çalışmalara durmaksızın devam edeceklerini ifade eden İrfan Demir, “İYİ Parti’yi ve Meral Akşener’i bilmeyen duymayan varsa biz onlarla temas edip, partimizi anlatıp, dertlerini dinleyeceğiz.” dedi. 

Ünye ilçe kongresini tamamlayan İYİ Parti Ünye ilçe teşkilatı sahaya iniyor.

-“Vatandaşlarımızla buluşma ve kaynaşma dönemini başlatıyoruz”-

İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, çalışmalara bire bir görüşmeler yaparak başlayacaklarını belirterek,  “Kongre sürecinin ardından Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızla ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Bunun akabinde divan kurulunu oluşturarak arkadaşlarımızın görev dağılımını yapacağız.

Bu görev dağılımının ardından sahaya inerek resmi kurumları, sivil toplum kuruluşlarını ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye başlayacağız. Her mahalle için temsilciliklerimizi oluşturacağız. Temsilcilikler vasıtasıyla da vatandaşlarımızla buluşma, kaynaşma dönemini başlatıyoruz. Bütün bunları yaparken de sosyal verileri söz önünde bulunduruyoruz.” dedi.

-“Zoru kolay yapmak bizim elimizde”-

Altı ay sonra seçim yapılacakmış gibi çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını ifade eden Demir, “Hiç durmaksızın yolumuza devam edeceğiz, çalışacağız, gerek kendimizi anlatacağız gerekse vatandaşların dertlerini dinleyeceğiz ve neticeye ulaşacağız. Erken seçim kaygılarını taşıyoruz.

Altı ay sonra seçim yapılacakmış düşüncesiyle çalışmalarımızı o noktalara yoğunlaştırıyoruz. Yeni kurulan bir parti olarak hem kendimizi tanıtmak hem de bizim tespit ettiğimiz problem ve dertleri haricinde başkaca bir dert ve problemleri var mı bunları tespit edip bir program haline dönüştürmek. Ayrıca önümüzdeki seçimleri kazanabilme isteği işimizi biraz zorlaştırıyor. Ama zoru kolay yapmak bizim elimizde.” diye konuştu.

-“Kapı kapı dolaşacağız”-

Kapı kapı dolaşıp partilerini anlatacaklarını belirten İYİ Parti Ünye İlçe Başkanı İrfan Demir, “Türkiye genelinde İYİ Parti’nin tanınma oranı yüzde 80, yani yüzde 20’lik bir kesim İyi Parti’yi ve Meral Akşener ismini duymadığını beyan ediyor. Dolayısıyla bizde kendi hareket bölgemiz içerisinde İYİ Parti’yi ve Meral Akşener’i bilmeyen duymayan varsa kapı kapı dolaşarak onlarla temas edip, partimizi anlatıp, dertlerini dinleyeceğiz.” dedi. (Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : “KAPI, KAPI, DOLAŞACAĞIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız