HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Nisan 2016 Cumartesi Saat: 06:03

“KELİME OYUNLARIYLA ALGI OLUŞTURUYORLAR”

BU KAVGA BİTMEYECEK GİBİ!
“KELİME OYUNLARIYLA ALGI OLUŞTURUYORLAR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu İl Başkanı Atilla Şahin’in, önceki gün parti binasında sahil düzenleme, Akkuş’ta ki şehit evi ve OSKİ çalışmaları üzerine yaptığı basın açıklamasına dün jet hızıyla cevap veren Büyükşehir Belediyesine aynı hızla cevap bu kez de CHP’den geldi.                             

CHP İl Başkanlığından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “İl Başkanımız Av. Atilla Şahin’in 27.04.2016 tarihinde yaptığı basın toplantısındaki değerlendirmelere Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından bir basın açıklaması ile cevap verilmiştir.

İl Başkanımızın hiçbir araştırma yapmadan, tamamen yanlış bilgilerle açıklamalar yaptığı hususu, esasen verilen cevaplarla anlaşılamadığı anlaşılmakla bir kere daha kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

Öncelikle şehitlerimiz üzerinden siyaset yapma gibi bir düşüncemiz asla olmadığı gibi Cumhuriyet Halk Partisi olarak buna azami hassasiyet her zaman göstermekteyiz. Tam tersine iktidar partisi ve mensupları yandaş basını alabildiğince kullanarak bu gibi hususları propaganda aracı olarak kullanmaktadır. Bizler ana muhalefet partisi olarak sadece yapılanların söz verilenlerin ve yapılacakların takipçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Ünye ilçesinde yaptığımız basın toplantısından sonra Akkuş’taki şehidimizin evinin yapımına başlanmış, dileriz bu açıklamadan sonra da evin yapımı tamamlanır. Zira Büyükşehir Belediyesince yapılan basın açıklamasında yayınlanan evle, İl Başkanımızın açıklamaları örtüşmektedir.

İl Başkanımızın basın açıklamasındaki gezi ruhuna saygı duyuyoruz diyerek, insanların demokratik haklarını kullanarak, doğaya ve çevreye sahip çıkma bilincine sahip çıkmayı anlatmaktadır, ancak her zaman olduğu gibi iktidar partisinin anlayışı burada da kendisini göstererek kelime oyunlarıyla algı oluşturmaya çalışmaktadırlar.

Büyükşehir Belediye Başkanı’nın değerlendirme toplantısında sahil bandı projesi ile açıklamalarında, kıyı kanununa uygun olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığından alınan izinleri, bu konu ile yapılan imar plan değişikliklerini veya buna ilişkin herhangi bir kurumdan alınan izni bizler duyamadık. Her halde bütün Ordu halkı sağırlaştı ki hiç kimsenin bunu duyduğuna şahit olmadık.

İl Başkanımızın OSKİ’nin hiç çalışmadığını veya buralarda çalışma yapmadığına ilişkin bir beyanı olmamıştır. Aybastı ve İkizce de çeşmelerden su içilemediğini beyan etmiştir ki bu beyan son derece yerinde olup yönetim kurulumuz ile yaptığımız gezilerde bu hususu yerinde tespit ettik.

Aybastı-PelitÖzü arasındaki yolun yapılmamış olduğu İl Başkanımız ve Yönetim Kurulunun 06.04.2016 tarihinde Aybastı ilçesinde yapılan toplantı sonrası yapılan gezi sonrasında gözlerimizle tespit ettik. Dolayısıyla Aybastı’ya hiç gidilmediği yönündeki tespit tamamen kamu oyununu yanlış bilgilendirmeye yöneliktir. Kaldı ki yolun yapımına da henüz başlanılmıştır. Aybastı şenliklerine kadar sıcak asfalt çalışmasının tamamlanması bizleri mutlu edecektir.

Büyükşehir Belediyesi İl Başkanımızın diğer açıklamalarıyla ilgili her hangi bir beyanda bulunmamakla, esasen gündemin nasıl takip edildiğini ortaya koymaktadır. İl Başkanımızın donanımı ile ilgili değerlendirmeyi ise Cumhuriyet Halk Partisinin üyeleri ve değerli Ordu halkı yapacaktır. Bizlerin bu konuda her hangi bir endişesi yoktur. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” (Haber Merkezi)

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız