HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Nisan 2014 Salı Saat: 10:20

HEM ZİYARET HEM TİCARET

İstanbulda faaliyet gösteren Ordulu Genç İşadamları Sanayi ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Mehmet Avcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Valisi Kenan Çiftçiye nezaket ziyaretinde bulundu.   Vali Kenan Çiftçi, ziyarette yapmış oldu
HEM ZİYARET HEM TİCARET

İstanbul'da faaliyet gösteren Ordulu Genç İşadamları Sanayi ve Yatırımcıları Derneği Başkanı Mehmet Avcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ordu Valisi Kenan Çiftçi'ye nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Vali Kenan Çiftçi, ziyarette yapmış olduğu değerlendirmede, Ordu'nun büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla birlikte yeni bir döneme girildiğini belirterek, "İlçe belediyelerimiz, ilçelerimizin tamamına, büyükşehir belediyemiz ise ilin tamamına hizmet etmeye başladı. Bu görev ve hizmet dağılımda bir takım yeni düzenlemeler oldu. Bu nedenle gerek kamu kurumlarımızın, gerek belediyelerimizin ve gerekse halkımızın en kısa zamanda bu yeni düzene alışması gerekiyor." dedi.

 

İl genelindeki yatırımların ve çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Vali Çiftçi, "Özellikle il dışındaki Ordulu hemşerilerimizin merakla beklediği havalimanımız inşallah 29 Ekimden itibaren hizmet vermeye başlayacak. Bir diğer yatırımız kayak merkezindeyse çalışmalar devam ediyor. Kayak merkezi ile ilgili çalışmaları bundan sonra büyükşehir belediyemiz takip edecek. Kayak merkezi etrafında yapılacak oteller vb. diğer yatırımlar yine Valiliğimiz tarafından koordine edilecek. Çevre yolu, dere yolu, botanik park, çikolata park gibi ilimizin gelişimi adına önem verdiğimiz diğer yatırımlarımız süratli bir şekilde yapılıyor. Bütün bu ve bunlar gibi yürüttüğümüz çalışmalar tamamlandığında, ilimize gelen turist sayısını önümüzdeki yıl için iki katına çıkarmayı, daha sonraki yıllarda ise havalimanımızın da faaliyete başlamasıyla çok daha yukarılara çekmeyi hedefliyoruz. Sizler gibi il dışında yaşayan Orduluların yatırımları ile ilimize daha fazla turist çekerek daha hızlı bir gelişim sağlayacağız" dedi.

 

Ordulu Genç İşadamları Sanayi ve Yatırımcıları Dernek Başkanı Mehmet Avcı, "İlimizin büyükşehir olmasıyla birlikte Ordu Valiliğimizi ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı ziyaret etmek ve bizler de ne yapabiliriz, memleketimize nasıl bir katkı sağlayabiliriz düşüncesiyle memleketimize geldik. İl dışından ve yurt dışından Orduya belirli bir ilginin var olduğunu biliyoruz. Bu doğrultuda özellikle turizm ve tekstil alanında neler yapabileceğimizi araştırıyor ve ilimizin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz." dedi. 

Anahtar Kelimeler : HEM, ZİYARET, TİCARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız