HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Haziran 2016 Salı

GAZİ VURUŞU

CANSİPER ÇAMUR AT, İZİ KALSIN Ülkemin anlama özürlü biçarelyeri işte! Dostluktan, barıştan, kardeşlikten dem Vurur Fakat, çamur atmaktan, kişileri küçük düşürmekten ve karalamaktan da geri kalmaz.
GAZİ VURUŞU

CANSİPER

ÇAMUR AT, İZİ KALSIN

Ülkemin anlama özürlü biçarelyeri işte! Dostluktan, barıştan, kardeşlikten dem Vurur Fakat, çamur atmaktan, kişileri küçük düşürmekten ve karalamaktan da geri kalmaz.

Hep söylerler ama iş uygulamaya geldiği an da hep kaçarlar. Yeter ki,“Çamur at izi kalsın” basitliği yüzünden, yarınlar umudunu da bitirirler.

Toplumun aynası bu pisliklerle boğuşurken de hep karanlıkta mum aklımıza gelir.

 

 DEMİŞ DEMESİNE DE

"Son zamanlarda en çok kazandığımız, en önemli kazançlarımızdan birisi, devletle milletin kaynaşmasıdır. Bunu çok somut olarak görüyoruz. Çünkü hizmetin esas sahibi bizatihi milletin kendisidir. Vali beyi, başsavcısını, komutanını görmeyen bir şehrin caddeleri, öksüz bir caddedir. Çok şükür Türkiye'de devlet millet kaynaşması sağlanmıştır, Allah bozmasın. Bu devlet millet kaynaşmasını bozacak tavırlardan da kaçınalım.

         Bürokrat kardeşlerimizin her birisi gönül işi yapıyor. Meseleyi sadece bürokratlık olarak görürseniz, sadece ben maaş alan bir memurum diye bakarsanız halk da size maaş alan bir memur gibi davranır. Samimiyetle, vizyoner bir şekilde çalışkan bir şekilde gayret ederseniz, şehrin hepsi başının üstünde taşır. Daha fazla üreteceğiz, daha fazla istihdam oluşturacağız, daha fazla ihracat yapacağız. Onun için canla başla hepimiz daha fazla yatırım çekmek için gayret edeceğiz.”

(Numan Kurtulmuş, Başbakan Yardımcısı)

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız