HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
11 Temmuz 2016 Pazartesi Saat: 07:03

GAZİ VURUŞU

HERKESİN İŞİNE YARADIĞI KADAR İYİSİNİZ İster hacı ol, ister hoca ol, ister başkan ol, ister baştanbakan ol, ister Cumhurbaşkanı ol, her ne olursan ol.Örneği olmadığınız hiçbir şeye insanları inandıramazsınız. Herkesin işine ya
GAZİ VURUŞU

HERKESİN İŞİNE YARADIĞI KADAR İYİSİNİZ

İster hacı ol, ister hoca ol, ister başkan ol, ister baştanbakan ol, ister Cumhurbaşkanı ol, her ne olursan ol.Örneği olmadığınız hiçbir şeye insanları inandıramazsınız. Herkesin işine yaradığı kadar iyisiniz bu ülkede.

 

DEMİŞ DEMESİNE DE

“Şehit ve gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptıkları fedakarlığın, ödediği bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Toprağa verdiğimiz her şehidimiz, gazilik mertebesine ulaşan her kardeşimiz, devlet ve millet olarak varlığımızın, birliğimizin ve geleceğimizin birer mührüdür. Sizlere çok şey borçluyuz. Biz, eğer birlik ve beraberliğimizi muhafaza edebilirsek, hangi dünya görüşünden olursa olsun herkes birbirini kucaklar ve bu memleketi Allah’ın izniyle hiç kimse yıkamaz.

Son sığındığımız bu kaleye sahip çıkmamız, bayrağımızı daha yükseklerde dalgalandırmamız, ezanlarımızın  ise susmaması lazım. Sizlerin evlatları ve gazilerimiz  bu memleket için canlarını ortaya koydular. Sizler, geriye kalanlar bizlere, bu memlekete emanetsiniz.  Evlatlarınızı bizler için feda ettiniz, kendinizi ortaya koydunuz. Dolayısıyla bizler sizlerin evladıyız, kardeşiyiz, yanınızdayız, destekçiniziz. Bu memleket sizlere çok şey borçludur.

(İrfan Balkanlıoğlu, Ordu valisi)

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız